lichtreclame
Lichtreclame Preston Palace
Lichtreclame Preston Palace
Lichtreclame Preston Palace

Lichtreclame Preston Palace

Voor Preston Palace hebben we voor op het pand een nieuwe lichtreclame gemaakt. Deze bestaat uit twee identieke exemplaren. Een staat bovenop het dak bij de ingang en een op het dak aan de zijkant. De lichtreclame heeft een regelbare RGB-verlichting, waardoor alle kleuren mogelijk zijn. Ook bevat het instelbare patronen en programma’s. Voor deze lichtreclame hebben we gebruik gemaakt van doosletters profiel 4 en 5. De ovaal aan de buitenkant is profiel 4, vanwege de grootte. De letters binnenin zijn profiel 5, vanwege de complexiteit van de vorm.

Het plaatsen van de lichtreclame

Het geheel is van te voren op een frame gemonteerd, zodat elke installatie in een keer het dak op gehesen kon worden. Omdat ze zo hoog moesten komen, was er voor het plaatsen van deze lichtreclame een extra hoge kraan nodig. Voordat we de nieuwe hebben geplaatst, hebben we eerste de oude verwijderd. Wilt u ook een lichtreclame laten maken, zodat u beter opvalt met uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Over Preston Palace

Preston Palace is hét all-in uitgaanscentrum en hotel in Almelo. Wij hebben veel verschillende werkzaamheden verricht voor Preston Palace.

  • We hebben de binnen- en buitenkant van de ingang een nieuw uiterlijk gegeven door onder andere een windroos te plaatsen.
  • We hebben voor binnen en buiten bewegwijzeringsborden gemaakt.
  • We hebben meegewerkt aan de geschiedenismuur.
  • We hebben de lift bekleed met muurstickers en een raam met raamfolie.
  • We hebben vlaggen gemaakt voor bij de ingang.
  • Voor bij het zwembad hebben we enkele tafeltjes gewrapt.
  • De muren van eetcafé San Remo bekleed met airtex en een aantal andere muren met MultiTexPro, ook wel akoestisch behang genoemd.

Wilt u ook meerdere werkzaamheden laten doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een totaalpakket leveren. Onder de knop Producten kunt u zien wat wij allemaal doen. Zoekt u iets bijzonders? Ook dat is bij ons mogelijk. Bij Speciale projecten kunt u daar een aantal voorbeelden van zien.

0