Bewegwijzering Preston Palace
Bewegwijzering Preston Palace

Bewegwijzering Preston Palace

Voor Preston Palace, het all-inclusive hotel en uitgangscentrum in Almelo, hebben we diverse bewegwijzeringsbordjes gemaakt. De bordjes zijn gemaakt van brushed aluminium. Deze hebben we voorzien van een uv-print. In het verleden hebben we ook al een keer borden voor buiten gemaakt.

Bewegwijzering

U staat er wellicht niet zo vaak bij stil, maar bewegwijzering is erg belangrijk. Bewegwijzeringsborden komt u dan ook op allerlei plaatsen tegen. Wilt u daar meer over weten? Bezoek onze pagina Bewegwijzering. Wilt u bordjes laten maken? Neem contact met ons op via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54.

Overige werkzaamheden

Voor Preston Palace hebben we veel verschillende werkzaamheden verricht. De meest indrukwekkende is waarschijnlijk wel de windroos die we hebben ontworpen en gemaakt voor bij de ingang. Verder hebben we meegewerkt aan het maken van een muur over de geschiedenis van het pand van Preston Palace. Daarnaast hebben we de lift een make-over gegeven, een raam beplakt met folie, muren bekleed met fotobehang (Airtex en WalltexPro), muren bekleed met akoestisch behang (MultiTexPro), een aantal vlaggen voor buiten geleverd en de oude lichtreclame vervangen voor een nieuwe. Naast het vervangen van de oude lichtreclame hebben wij ook een verlichte boog en zuil geplaatst. Ook hebben we een aantal tafeltjes gewrapt.

0