Ingang Preston Palace
Receptie Preston Palace
Receptie Preston Palace

Ingang Preston Palace

Voor Preston Palace hebben we een aantal werkzaamheden verricht om de entree te verfraaien. Zo hebben we bij de ingang deze windroos gemaakt. Deze is gemaakt van aluminium panelen die we gesealed hebben. We hebben dat gedaan, zodat ze een langere levensduur hebben onder water. De panelen zijn daarna beplakt met 3M folie. Binnen bij de receptie hebben we op meerdere plekken ook aluminium panelen aangebracht. Deze hebben we beplakt met 3M folie dat steeds een andere kleur geeft. Afhankelijk van welke hoek je kijkt, zie je een bepaalde kleur. Dit geeft een bijzonder effect.

Andere projecten

Een tijdje geleden hebben we voor Preston Palace de bewegwijzering voor buiten gemaakt. Daarna waren de bewegwijzeringsborden binnen aan de beurt. Daarnaast hebben we nog een aantal projecten voor Preston Palace gedaan. Zo hebben we een geschiedenismuur gemaakt, de lift een nieuw uiterlijk gegeven, een raam voorzien van belettering, een aantal vlaggen geleverd en de oude lichtreclame vervangen voor een nieuwe. Naast het vervangen van nieuwe lichtreclame, hebben wij ook een zuil en boog geplaatst. Ook hebben we enkele tafeltjes gewrapt en een aantal muren bekleed met Airtex en WalltexPro (fotobehang) en twee muren met MultiTexPro, ook wel akoestisch behang genoemd. Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor allerlei producten en diensten.

Wilt u ook iets speciaals?

Op de pagina Speciale projecten vindt u nog meer voorbeelden van bijzondere werkzaamheden die wij hebben gedaan. Staat hetgeen u wilt er niet tussen? Niet getreurd. Wellicht kunnen wij het toch voor u maken. U kunt contact met ons opnemen via 0546 – 53 95 54 en info@jazet.nl.

0