Vlaggen Preston Palace

Vlaggen Preston Palace

De vlaggen die je buiten Preston Palace ziet hebben we geleverd. De vlaggen zijn gemaakt van polyester doek. Dit materiaal is erg sterk, waardoor de kans op scheuren erg klein is. Het doek is voorzien van een full colour print. De vlag is aan de bovenkant voorzien van een tunnel, ook wel banier genoemd. Door deze tunnel blijven de vlaggen mooi strak hangen, ook als er weinig wind is. De vlaggen zijn geleverd inclusief band en haken.

Verschillende soorten vlaggen

Bent u op zoek naar een vlag? Wij hebben meerdere soorten. U kunt een baniervlag nemen, zoals bij Preston Palace. Ook kunnen we rechte vlaggen, beachvlaggen, gevelvlaggen en kioskvlaggen (ook wel schuine gevelvlag genoemd) leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Andere projecten

Bij Preston Palace hebben we ook nog verschillende andere werkzaamheden verricht. We hebben de ingang vernieuwd door onder andere een windroos te maken en monteren en de lichtreclame te vervangen. Daarnaast hebben wij een verlichte zuil en boog geplaatst. Ook de lift heeft een make-over gekregen. Voor zowel binnen als buiten hebben we bewegwijzeringsborden gemaakt. We hebben raamfolie aangebracht op een van de ruiten en een aantal muren bekleed met fotobehang (Airtex), een muur met WalltexPro (fotobehang) en twee muren met akoestisch behang (MultiTexPro). En we hebben meegewerkt aan het maken van de geschiedenismuur. Dit is een muur waarop u de geschiedenis van het gebouw kunt zien. Voordat het een all-inclusive hotel en uitgangscentrum werd, zat het Prinses Irene Ziekenhuis op deze locatie. Ook hebben we enkele tafeltjes voor bij het zwembad gewrapt.

0