Beursproducten

Goede beursproducten zijn belangrijk voor een goede en professionele beurspresentatie. Wilt u uw bedrijf of organisatie op een professionele en opvallende manier presenteren? Dan bent u bij Jazet Sign & Print aan het juiste adres. Wij hebben verschillende producten, geschikt voor beurzen, seminars, congressen en andere evenementen. Bij ons kunt u terecht voor:

 • presentatiewanden;
 • roll-up banners;
 • kliklijsten;
 • stoepborden;
 • beachvlaggen;
 • mobiele balies;
 • folderrekken.

Deze producten kunnen wij voorzien van uw logo, teksten of andere reclame-uitingen.

Presentatiewanden

Gaat u deelnemen aan een beurs, congres of evenement? Dan mag een mobiele presentatiewand of beurswand niet ontbreken. Wel is het belangrijk om de juiste wand te kiezen, met een passende opdruk. Met een goede en mooie presentatiewand laat u echt een visitekaartje achter. Terwijl een slechte presentatiewand of bedrukking afbreuk doet aan het imago van uw bedrijf of product. Wij hebben verschillende systemen waaruit u kunt kiezen.

Roll-up banners en kliklijsten

Ook ideaal voor presentaties en beurzen zijn roll-up banners. Roll-up banners zijn snel en eenvoudig op te zetten zijn. Daarnaast zijn ze vanwege het handzame formaat makkelijk mee te nemen. Een roll-up banner geeft uw beursstand net dat beetje extra. Zo trekt u meer klanten naar uw stand. Wij hebben vijf verschillende type banners waaruit u kunt kiezen. Deze kunnen in full colour bedrukt worden. Kliklijsten zijn ook ideaal als u reclame wilt maken of informatie wilt geven. Ze zijn geschikt voor zowel grote als kleine posters. Vanwege het kliksysteem kunt u de posters makkelijk verwisselen.

Stoepborden en beachvlaggen

Tegenwoordig is het een grote uitdaging om klanten een winkel of een beursstand binnen te krijgen. Onze stoepborden en/of beachvlaggen kunnen daarbij helpen. Bovendien zijn het goedkope opties om op een effectieve manier reclame te maken. Vandaar dat ze onder andere in winkelstraten worden gebruikt. Ook op beurzen zijn ze ideaal om meer mensen naar uw stand te krijgen. Onze beachvlaggen worden geleverd op een losse standaard. Daardoor kunt u ze gemakkelijk meenemen. Op onze pagina Vlaggen vindt u meer informatie over ons hele vlaggenassortiment.

Mobiele balies

Een mobiele balie of beursbalie ziet u op bijna elke beursstand. Zo’n balie is niet alleen handig voor uzelf en uw personeel, maar ook voor bezoekers. Tijdens een beurs hebben mensen vaak de behoefte aan een plek om iets op te schrijven. Daarnaast levert een beursbalie een extra bijdrage aan het design en de communicatie van uw stand. Wilt u een balie bestellen? Bij ons kunt u kiezen uit vier verschillende modellen.

Folderrekken

Met onze de folderrekken kunt u uw folders op een overzichtelijke manier presenteren aan uw publiek. Een goed geplaatst en goed uitziend folderrek levert u extra aandacht op. Daardoor wordt een voorbijganger gemakkelijk verleid om een brochure of een folder mee te nemen. Zo spreekt u ook de latente bezoeker aan. Onze folderrekken zijn verkrijgbaar in diverse maten. Ook kunt u uit verschillende types kiezen.

Beursproducten bestellen

Zoals u ziet, bieden wij bij Jazet Sign & Print een uitgebreid aanbod aan beursmaterialen. Wilt u meer weten over een specifiek product? In dit overzicht vindt u meer informatie over onze producten. Ook kunt u via die pagina een offerte aanvragen of de producten bestellen. Hebt u een vraag? Of hebt u advies nodig? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54. U kunt bij ons ook terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld stickers of relatiegeschenken voor uw beurs of evenement. Wilt u voorbeelden zien van beursmaterialen die wij eerder geleverd hebben? Bezoek dan de pagina Ons werk. Wilt u meer weten? Lees onze blogs Bestel uw beursmateriaal bij ons en Top 5 relatiegeschenken voor beurzen en evenementen.

Meer weten over beursmaterialen?  Offerte aanvragen voor een specifiek product?

  Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

  0