Stickers

Stickers kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Reclame maken voor uw bedrijf of een product, een actie onder de aandacht brengen, spaaracties houden voor vaste klanten, informatie geven, enzovoorts. Wij hebben een uitgebreid assortiment tegen een aantrekkelijke prijs.

Materialen stickers

Wij hebben verschillende materialen waaruit u kunt kiezen:

 • papier;
 • folie PP;
 • vinyl;
 • high tack vinyl;
 • statisch vinyl;
 • magneetfolie;
 • ultra destructable;
 • YUPO Tako;
 • recyclebaar vinyl.

Welk materiaal u nodig hebt, hangt onder andere af van waar u de stickers voor wil gebruiken. Zo is ultra destructable lastig verwijderen. Hetgeen ideaal is bij zaken waarbij makkelijk gefraudeerd kan worden, zoals keuringen van gereedschap en machines. Sommige materialen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo kunt u bij ons behalve wit ook kiezen voor transparant, zilver of goud. We drukken in full colour op de nieuwste machines van Roland en Agfa.

Luxe uitstraling en extra bescherming

Op de meeste stickers kan een extra afwerking aangebracht worden. Laminaat geeft een luxere uitstraling en extra bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals water, alcohol, oliën en schoonmaakmiddelen. Onze vloerstickers worden standaard afgewerkt met een vloerlaminaat. Dit bevat een antisliplaag, waardoor er veilig over gelopen kan worden. Ook kunt u kiezen voor een doming laag. Daardoor krijg je een 3D-effect. Doming stickers hebben een zeer exclusief karakter.

Verschillende lijmsoorten

Bij een aantal van stickersoorten kunt u zelf kiezen wat voor lijm u wil. U kunt kiezen uit:

 • standaard;
 • makkelijk verwijderbaar;
 • sterk.

In veel gevallen voldoet de standaard lijm, maar bij bepaalde ondergronden zoals ongelakt hout of kunststof dat polytheen (PE) of polypropeen (PP) bevat is het aan te raden om een sterke lijm te gebruiken. Sommige stickersoorten plakken niet met lijm aan de ondergrond, zoals de statische sticker, de magneetsticker en de YUPO Tako. Daardoor zijn ze makkelijk te verwijderen en meerdere keren te gebruiken.

Andere mogelijkheden

Elke sticker wordt bij ons op maat gemaakt. Daardoor zit u niet vast aan bepaalde formaten. Ook kunt u bij ons naast de vaste vormen kiezen voor vrije vorm (ook wel contoursticker genoemd). In dat geval kunt u zelf de vorm bepalen. Daarnaast leveren we ook plakletters (snijtekst stickers). Ideaal als u alleen een tekst of cijfers ergens op aan wil brengen. Zoekt u stickers met een barcode? Indien gewenst, kunnen wij de codes voor u maken. Ook is het mogelijk om barcodestickers met doorlopende nummering te bestellen.

Levering van de stickers

Afhankelijk van de maat worden uw stickers los of op vel geleverd. Daarnaast zijn een deel ook leverbaar op rol. U kunt daarbij zelf kiezen hoe de stickers op de rol worden geplaatst en de diameter van de rol. Dit is handig als u ze machinaal wil verwerken. U kunt de stickers zelf plakken of dit door ons laten doen.

Advies nodig of ontwerp maken?

In ons blog Onze stickermaterialen vindt u meer informatie over de verschillende materialen. Hebt u advies nodig welk materiaal u het beste kunt bestellen? Of wilt u dat wij het ontwerp maken voor uw sticker? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag. Wilt u voorbeelden zien van stickers die wij gedrukt hebben? Ga dan naar de pagina Ons werk.

Meer weten over stickers?  Offerte aanvragen voor een specifiek product?

  Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

  0