Stickers We4Ce
Stickers We4Ce
Stickers We4Ce

Stickers We4Ce

Voor We4Ce hebben we verschillende stickers gemaakt. Op een deur hebben we met snijteksten het logo van het bedrijf aangebracht. Op een andere deur hebben we het huisnummer geplakt. Het voordeel van snijteksten is dat al het vinyl rondom een tekst en/of logo is weggesneden. Dat geeft een mooi resultaat. Daarnaast hebben we een sticker aangebracht op een roldeur. Om er voor te zorgen dat het oranje overal hetzelfde is, hebben we gebruik gemaakt van een full colour print op wit vinyl, dat is afgewerkt met een glans laminaat. Voor We4Ce hebben we ook een aantal ramen beplakt met folie.

Stickers nodig?

Bent u op zoek naar stickers? Bij Ons werk kunt u een aantal voorbeelden zien van stickers die wij gemaakt en geplakt hebben. Wilt u stickers laten maken? Neem contact op met een van onze medewerkers. Het ontwerp van deze stickers is gemaakt door Queenie Productions. Hebt u geen ontwerp? Dan kunnen wij dat ook voor u maken.

Over We4Ce

We4Ce is in 2008 opgericht door vier experts in de windindustrie. Het bedrijf heeft een kantoor in Almelo en in Shanghai. We4Ce levert over de hele wereld. In totaal zijn er al meer dan 20.000 windturbines geïnstalleerd met We4Ce-technololgie.

Over Queenie Productions

Queenie Productions is een ontwerpbureau in Almelo dat tal van grafische diensten levert. Daarbij moet u denken aan het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Ook maakt de eigenaresse, Petra ter Keurs, lesondersteunend materiaal voor scholen en promotiemateriaal.

0