Spandoeken

Spandoeken zijn ideaal als u snel uw reclameboodschap wil uitdragen. U kunt ze gebruiken voor allerlei soorten reclame: een evenement of activiteit aankondigen, een nieuw product of een nieuwe dienst promoten, sponsoracties, et cetera. Bij Jazet Sign & Print kunt u terecht voor allerlei soorten spandoeken. Deze worden full colour bedrukt.

Verschillende soorten spandoeken

Als u een spandoek wil bestellen, kunt u bij ons kiezen uit de volgende materialen:

 • pvc (frontlit);
 • block out;
 • mesh.

Voor spandoeken wordt vaak een pvc-zeildoek gebruikt. Block out is een dikker pvc-doek. Deze kan aan beide kanten bedrukt worden, omdat het niet doorschijnt. Mesh heeft een gaasstructuur. Daardoor laat het lucht door. Dit materiaal is ideaal voor spandoeken die op grote hoogte worden gehangen of die in een vrijstaand frame worden bevestigd, omdat u daar meer last hebt van wind.

Een afwerking kiezen voor uw spandoek

Als u een spandoek laat maken, kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen:

 • schoonsnijden;
 • tunnelzoom;
 • zoom met ringen.

Bij schoonsnijden worden er geen zomen en/of ringen toegevoegd. Bij een tunnelzoom wordt er aan de boven- en benedenkant of aan de linker- en rechterkant een zoom gemaakt, waardoor u een buis kunt steken om het spandoek op te hangen. Kiest u voor ringen, dan wordt het doek omzoomt en worden er ringen toegevoegd. Bij kleinere spandoeken zijn ringen aan de vier hoeken voldoende. Bij grotere spandoeken worden om de zoveel centimeter ringen aangebracht. Met spanelastieken, klittenband, ringen of haken kunt u het spandoek dan aan een frame bevestigen. Overigens kunt u het spandoek ook door ons laten ophangen.

Extra mogelijkheden en andere opties

Indien gewenst, kunnen wij ook een frame leveren voor uw spandoek. U kunt kiezen uit een aluminium frame dat aan de muur wordt bevestigd of een vrijstaand frame. Wilt u dat uw spandoek ook ’s nachts opvalt, dan kunt u kiezen om deze te belichten met spots. Wilt u meer weten over lichtreclame in het algemeen? Bezoek dan de pagina Gevelreclame en lichtreclame. Gaat u naar een congres of beurs? Dan zou u in plaats van een spandoek ook kunnen kiezen voor een roll-upbanner. Doordat u die kunt oprollen zijn ze makkelijk te vervoeren. Meer informatie over roll-up banners vindt u op de pagina Beursmaterialen. Wilt u advies of een spandoek bestellen? Neem contact met ons op. Wilt u projecten zien die wij gerealiseerd hebben? Kijk dan bij Ons werk.

Meer weten over spandoeken?  Offerte aanvragen voor een specifiek product?

  Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

  0