Reclameborden en reclamezuilen

Wilt u reclame maken? Dan zijn reclameborden en reclamezuilen wellicht iets voor u. Een reclamezuil bij uw bedrijfspand is meteen uw visitekaartje, want een mooie zuil trekt direct de aandacht. In plaats van een reclamezuil kunt u ook kiezen voor een reclamebord. Deze zijn leverbaar in allerlei materialen. Daarnaast zijn borden ook ideaal om op andere plaatsen reclame te maken. Zo ziet u ze bijvoorbeeld bij sportaccommodaties, industrieterreinen en langs de weg. Overigens kunt u de borden en zuilen ook gebruiken om mensen ergens over te informeren.

Materialen reclameborden

Wilt u een reclamebord laten maken? Dan hebt u bij ons de keus uit de volgende materialen:

 • kanaalplaat;
 • forex;
 • trespa;
 • plexiglas;
 • aluminium sandwichpaneel;
 • magneetbord;
 • stoepbord;
 • whiteboard;
 • acrylaat.

Welk materiaal u nodig hebt voor uw reclamebord, hangt deels af van waarvoor u deze wil gebruiken. Zo is kanaalplaat sterk, maar ook flexibel. Daardoor is het ook geschikt om te gebruiken als makelaarsbord. Deze borden hebben vaak de vorm van een V en worden aan een raam van een huis of appartement bevestigd. Trespa is oersterk en erg duurzaam, maar niet flexibel. Bepaalde materialen zijn alleen geschikt voor binnen, zoals plexiglas. Andere materialen zijn geschikt voor binnen en buiten. Acrylaat, ook wel lichtbakplaat genoemd, is verkrijgbaar in een heldere variant en in het wit (opaal). Hierachter kunt u verlichting laten aanbrengen. Wilt u meer weten over de verschillende materialen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over welk materiaal u het beste kunt gebruiken.

Mogelijkheden reclameborden

Wij drukken de reclameborden in full colour. In de meeste gevallen is het mogelijk om direct op het materiaal te printen. Bij een materialen wordt de opdruk op vinyl gedrukt, waarna dat op de ondergrond geplakt wordt. Indien mogelijk en gewenst kan het bord afgewerkt worden met een glans of mat laminaat. De aluminium sandwichplaten kunnen geborsteld of gelakt worden. Wij kunnen reclameborden in allerlei vormen leveren, aangezien wij behalve rechthoekig ook contourgesneden borden leveren. In dat geval kunt u zelf aangeven welke vorm u wenst. Standaard is een bord drie millimeter breed. We kunnen echter ook borden leveren met een bredere zijkant (vijf centimeter). De print loopt dan door over de zijkant.

Materialen reclamezuilen

Reclamezuilen kunnen worden gemaakt van aluminium, rvs en acrylaat. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van beide. Welke materialen mogelijk zijn, zijn voor een deel afhankelijk van uw andere wensen. Wilt u een reclamezuil met ingebouwde verlichting, dan gebruiken we opaal acrylaat. Aluminium laat namelijk geen licht door. Qua verlichting kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden: tl, neon of led. Indirecte verlichting met bijvoorbeeld grondspots is ook mogelijk. We geven u hier graag advies over.

Reclameborden en reclamezuilen bestellen

Wilt u een reclamebord of reclamezuil bestellen? Stuur een e-mail naar info@sticker.nl of bel 0546 – 53 95 54. Wilt u dat wij het reclamebord of de reclamezuil ook monteren? Geef dat dan aan als u contact opneemt. Op de pagina Ons werk kunt u voorbeelden zien van opdrachten die wij uitgevoerd hebben. Soms hebt u voor het plaatsen van een reclamebord of reclamezuil een vergunning nodig. Op de pagina Ondernemersplein.nl vindt u daar meer informatie over. Indien u hulp nodig heeft bij het aanvragen van een vergunning, kunnen wij dat ook voor u doen.

Andere vormen van reclame

Wilt u meer weten over andere vormen van reclame? Bezoek dan eens de pagina Gevelreclame en lichtreclame of Beursmaterialen. Wilt u reclame maken langs de weg? Dan zijn onze led schermen, ook wel digitale reclameborden genoemd, wat voor u. Ook kunt u bij ons een of meerdere spandoek aanhangers huren. Deze kunt u op allerlei plaatsen neerzetten. Meer informatie over deze vormen van reclame maken vindt u op de pagina Led scherm/reclame aanhanger. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Meer weten over reclameborden en -zuilen?  Offerte aanvragen voor een specifiek product?

  Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

  0