Boog
Reclamezuil in het donker
Reclamezuil in het donker
Reclamezuil in het donker
Reclamezuil

Boog en verlichte zuil Preston Palace

Wij hebben in samenwerking met Klaas Metaal een verlichte zuil en boog geproduceerd en geplaatst bij Preston Palace. De constructie van de boog bestaat uit holle palen, waar platen in zijn gemaakt. Wij hebben de boog voorzien van lichtbakplaten. De platen zijn voorzien van full colour prints in combinatie met blockout vinyl. Dit is een folie waar geen licht doorheen schijnt. Bij de groene full colour prints schijnt er wel licht doorheen. Dit geeft in het donker een mooi effect aan de boog. Deze boog markeert parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Hier kunt u ze opladen.

Verlichte zuil voor Preston Palace

De paal van de verlichte zuil is ook gemaakt door Klaas Metaal. Wij hebben deze voorzien van bestuurbare led lichtlijnen en flatboxen. Een flatbox is een platte box waarbij de letters uitsteken. Deze zijn gefreesd uit gekleurd acrylaat. De drie lijnen onder de flatboxen liggen verdiept in de paal. Deze RGB led-lijnen zijn op afstand te besturen. De RGB led kunt u in meerdere kleuren omzetten. Ook zijn de pijl en de lijnen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Wilt u ook zoiets laten maken? Neem contact met ons op.

Over Klaas Metaal en Preston Palace

Dit project is een samenwerking geweest tussen Klaas Metaal, Jazet Sign & Print en Preston Palace. Klaas Metaal maakt zeer uiteenlopende metalen producten zoals frames, plaatwerk en lichte constructies. Kortgeleden hebben we ook een muur bij Preston Palace voorzien van fotobehang. Ook hebben we al vaker werkzaamheden voor Preston Palace verricht:

0