Bewegwijzeringsborden Preston Palace

Bewegwijzeringsborden Preston Palace

Voor op de parkeerplaats van Preston Palace hebben we deze bewegwijzeringsborden gemaakt. Later hebben we diverse borden voor binnen verzorgd. Voor Preston Palace hebben we meer werkzaamheden verricht. Hieronder een overzicht van projecten die we tot nu toe gedaan hebben:

Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat een totaalpakket kan leveren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54 om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Preston Palace

Preston Palace is een all-inclusive hotel en uitgangscentrum in Almelo voor jong en oud. U kunt er heen om lekker te ontspannen. Zo kunt u er zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, een massage nemen, genieten van de indoor-kermis, een potje bowlen of een film bekijken in de bioscoop. Daarnaast zijn er allerlei restaurants en cafeetjes en is er in de feestzaal elke avond live muziek of een dj. Naast entertainment en ontspanning kunt u bij Preston Palace ook terecht voor vergaderingen, congressen en andere zakelijke activiteiten.

0