Akoestisch behang Preston Palace

WalltexPro Preston Palace

Bij Preston Palace hebben wij, het team van Jazet Sign & Print, een muur voorzien van fotobehang, ook wel WalltexPro genoemd. WalltexPro is een pvc-vrij, mat, waterafstotend en kras- en stootvast textielbehang. Op een wand met WalltexPro reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnenvalt. Het materiaal heeft een kreukvrije, stevige toplaag met een unieke textiellook. De voordelen aan dit materiaal is dat deze exclusief is en duurzaam. Het materiaal is pvc-vrij, gemaakt van 100 procent polyester en de inkten zijn op waterbasis.

Zakelijke doeleinden

Je kunt dit fotobehang gebruiken om bijvoorbeeld reclame te maken, informatie te geven (Dit kun je bijvoorbeeld doen door er een tekst op te laten bedrukken) en om een muur mee te verfraaien. De materialen zijn krasvast, brandwerend en vuil- en waterafstotend, daarom mag het ook gebruikt worden in openbare ruimtes. Vandaar dat dit soort wandbekleding zeer geschikt is voor zakelijke doeleinden in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, restaurants en winkels. Ook kan het gebruikt worden voor decors en beurstoepassingen, aangezien het op een houten frame gespannen kan worden. Wilt u ook een warme uitstraling in uw ruimte? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 0546-53 95 54.

Over Preston Palace

Preston Palace is het beroemde All-inlcusive Family Resort van Nederland. Met alle faciliteiten onder een dak kunt u zich hier goed vermaken als u een avondje uit wilt met familie en/of vrienden. Ook kunt u kiezen voor een bezoek met een of meerdere overnachtingen. Tevens kunnen zakelijke klanten hier terecht voor allerlei bijeenkomsten. Personeelsfeesten worden ook vaak bij ze gevierd. Meer informatie vindt u op hun website. Kortgeleden hebben we ook een verlichte zuil en boog geplaatst bij Preston Palace. Ook hebben we al vaker werkzaamheden voor Preston Palace verricht. Hieronder een overzicht:

0