Carwrapping

In plaats van uw auto te beletteren kunt u ook kiezen voor carwrapping. Deze techniek bestaat al langer, maar is een aantal jaar geleden populair geworden. Met carwrappen kunt u een deel van uw auto wijzigen, maar ook uw gehele auto. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat de wrapfolie bedrukt kan worden zijn bijna alle kleuren te realiseren. Ook kunt u kiezen voor een bepaalde look, zoals mat, glans, metallic, parelmoer, carbon of rvs. Zelfs 3D-effecten zijn mogelijk.

Waarom carwrapping?

Een voordeel van uw bedrijfsauto’s wrappen is dat u uw hele wagenpark hetzelfde uiterlijk kan geven zonder dat u auto’s in een bepaalde kleur hoeft te kopen of dat u uw auto’s moet laten spuiten. Ook is reclame op auto’s erg effectief, omdat overal waar u of uw personeel komt uw bedrijf of organisatie onder de aandacht wordt gebracht. Wilt u dat uw reclame indruk maakt? Kies voor een opvallend design. Mocht u zelf nog geen idee hebben, dan helpen wij u daar graag bij.

Wrapfolie biedt bescherming

Wrappen is niet alleen handig als u reclame wilt maken. De folie beschermt ook de lak van uw auto tegen krasjes, steenslag, strepen en weersinvloeden. Bovendien is folie krasbestendiger dan lak. Een ander voordeel is dat de lak van u auto niet verkleurt. Gaat u de auto verkopen? Laat de wrap er af halen en uw auto is weer in dezelfde staat als toen u die kocht. Dit levert een hogere verkoopprijs op. Ook voor particulieren kan het wrappen van een auto interessant zijn. Hebt u een auto gekocht in een kleur die u niet aanstaat? Is de lak beschadigd? Of u wilt iets unieks? Dan is wrappen een optie.

Wijzigt de kleur van uw auto?

Laat u uw auto wrappen? Houdt er dan rekening mee dat als de kleur van uw auto daardoor wijzigt, u dit soms moet doorgeven aan de RDW. Dit is alleen nodig als de kleur van uw auto op het kentekenbewijs staat. Hetgeen het geval is bij personenauto’s en campers. Meer informatie vindt u op de website van het RDW.

Levensduur wrapfolie

Bij normaal gebruik gaat wrapfolie minimaal vijf jaar mee. Wel is het belangrijk dat u de folie goed onderhoudt. Hoewel de folie geschikt is voor de wasstraat, kunt u de auto beter met de hand wassen. Gebruik daarbij gewone autoshampoo en een zachte spons of doek. Bij een matte folie kunt u het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat daar specifiek voor bedoeld is. Gebruik geen middelen die een glanzend effect hebben.

Uw auto laten wrappen

Hebt u besloten om uw auto te laten wrappen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het aanbrengen van de folie kan bij ons in de hal gebeuren of op locatie. Behalve carwrapping bieden we ook autobelettering en blindering aan. Op de pagina Carwrapping in het menu Ons werk vindt u voorbeelden van voertuigen die wij gewrapt hebben.

Meer weten over carwrapping?    Offerte aanvragen voor een specifiek product?

    Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

    0