Over Jazet Sign & Print

Jazet Sign & Print staat voor dynamisch, creatief, effectief en actief in ‘uitvoerende’ reclame. Inmiddels bestaan we 26 jaar. Wij hebben een gedreven en vakbekwaam team, dat er voor zorgt dat u wordt gezien binnen en buiten uw branche. Het creatief team maakt aan de hand van uw wensen een ontwerp, waarna het team van signmakers zorgt voor de productie en montage. Indien nodig komen onze medewerkers daarvoor bij u langs. Andere werkzaamheden, zoals auto’s beletteren en wrappen en ramen blinderen kunnen ook bij ons worden uitgevoerd. Elke opdracht is bij ons maatwerk. Ook houden we rekening met uw budget.

Waarvoor kunt u bij Jazet terecht?

Het specialisme van Jazet Sign & Print is kwalitatief hoogwaardige reclameobjecten. Bij ons kunt u terecht voor allerlei zaken op het gebied van reclame, zoals:

Zoekt u iets wat niet in het rijtje staat? Ook dan kunnen wij u wellicht helpen. Zo realiseren we ook speciale projecten. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de belettering van de Spieringbrug in Muiden. Als de brug geopend is, kun je een gedicht lezen van Jacob Nicolaas Baster. Deze 19e-eeuwse politicus was niet alleen minister van Waterstaat, Handel en Nijverheid, maar had ook een steenfabriek langs de Vecht in Waarsseveen. Meer informatie over bijzondere opdrachten die we hebben uitgevoerd vindt u op de pagina Speciale projecten. Op de pagina Overige producten vindt u een paar voorbeelden van andere werkzaamheden die we verricht hebben.

Jazet Sign & Print is erkend signmaker

Kiest u voor Jazet Sign & Print? Dan kiest u voor kwaliteit. Wij beschikken over het SI’BON keurmerk voor Erkend Signmaker, dé organisatie voor buitenreclame. Door dit keurmerk weet u als opdrachtgever dat u een kwalitatief hoogstaand product krijgt. Daarnaast zijn we ook erkend door de leveranciers van Avery-vinyl en 3M-vinyl, twee merken waarmee we al jaren samenwerken.

avery dennison    Sibon        3M-logo

 

Onze monteurs zijn gecertificeerd

Een lichtbak ophangen. Een raam beplakken. Een spandoek ophangen. Of een vrachtwagen beletteren. Onze monteurs komen door hun werk regelmatig in situaties die risico’s met zich meebrengen. Veiligheid vinden we erg belangrijk. Daarom zijn onze monteurs VCA-gecertificeerd. Ook hebben ze het certificaat Veilig werken op hoogte. Daarnaast heeft onlangs een van onze monteurs een cursus Raamfolie gevolgd, zodat zijn kennis over het plakken van verschillende folies weer helemaal up-to-date is.

Ons team

Bij Jazet houden we het persoonlijk, daar houden we van. Korte lijnen en duidelijke afspraken. U praat met de mensen die alles uiteindelijk ook voor u regelen. Dat is wel net zo gemakkelijk. Voor u en ook voor ons.

 • René Jazet
  René Jazet Eigenaar
 • Pascalle Jazet
  Pascalle Jazet Eigenaar
 • Patrick Mulder
  Patrick Mulder Bedrijfsleider
 • Floris Luttikhuis
  Floris Luttikhuis Verkoop/vormgever
 • Joey Jansen
  Joey Jansen Productieleider
 • Annemieke Hendriks
  Annemieke Hendriks Productiemedewerker
 • Dion Tijink
  Dion Tijink Junior productiemedewerker
 • Hannie Blokzijl
  Hannie Blokzijl Internet Marketing

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op  Bezoek onze showroom

  Bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

  0