Adverteren via een led scherm/reclame aanhanger

Bent u op zoek naar offline advertentiemogelijkheden? Dan is adverteren via een reclame aanhanger wat voor u. We hebben twee opties. U kunt een advertentie laten plaatsen op een of twee van onze led scherm aanhangers. Deze digitale reclameborden staan op twee A-locaties in Almelo. Of u kunt een of meerdere spandoek aanhangers huren. Deze kunnen op meerdere plekken geplaatst worden.

Digitaal reclamebord aan de N36 en N349

Wij hebben op twee vaste plaatsen in Almelo een led scherm staan. Een staat langs de N36 ter hoogte van ons pand (Bedrijvenpark Twente 425) en een langs de N349 ter hoogte van de Baniersweg bij Leus Verkeersschool. Beide locaties hebben een groot bereik. Uit onderzoek van Rijkswaterstaat blijkt dat er dagelijks ruim 24.200 voertuigen op de N36 langs ons pand rijden. Maandelijks zijn dat er 750.200. Uitgaand van een gemiddelde bezetting van 1,5 persoon per auto, betekent dat 1.125.300 mensen in een maand uw reclame-uiting zien. Voor de N349 geldt dat er dagelijks ruim 11.200 voertuigen langs de locatie van het digitaal reclamebord rijden. Dat betekent dat 520.800 mensen in een maand tijd uw advertentie zien.

Andere voordelen led scherm

Behalve dat u een zeer groot bereik heeft met onze led schermen, zijn er nog andere voordelen:

 • Uit onderzoek is gebleken dat digitale schermen een hoge attentiewaarde waarde hebben.
 • Digitale reclame kan snel gewisseld worden. Handig als u een andere advertentie wilt laten zien.
 • Uw boodschap is langere tijd zichtbaar.
 • Met een digitaal reclamebord wordt uw boodschap continu herhaalt. Herhaling is een belangrijk aspect als het gaat om efficiënt adverteren.
 • De kosten zijn laag in vergelijking met onder andere advertenties in (lokale) dagbladen/magazines.
 • Een led scherm is ook handig bij relevante gebeurtenissen.

Kosten digitaal reclamebord

De kosten zijn afhankelijk van hoe lang u wilt adverteren. Hoe langer de periode, hoe goedkoper de prijs per week. Als u op beide locaties tegelijk adverteert, krijgt u korting. De minimale huurtermijn is vier weken.

 • Looptijd 4 weken: 70 euro per week voor een locatie. 120 euro per week voor beide locaties.
 • Looptijd 12 weken: 60 euro per week voor een locatie. 100 euro per week voor beide locaties.
 • Looptijd 24 weken: 40 euro per week voor een locatie. 70 euro per week voor beide locaties

Deze prijzen zijn exclusief btw. De schermen die wij hebben zijn 3 bij 2 meter groot. In totaal zijn er twaalf advertentieplekken. Het beeld wisselt elke zeven seconden. Daardoor komt uw reclame-uiting ruim duizend keer per dag voorbij. De led schermen worden ’s ochtends om 6 uur automatisch aangezet en blijven tot 11 uur ’s nachts aan. Ook in weekenden en op feestdagen zijn de schermen aan.

Aanleverspecificaties digitale reclame

U kunt voor de led schermen zelf een advertentie maken of dit tegen een meerprijs door ons laten doen. Hiervoor rekenen wij 65 euro ex. btw. Als u zelf uw reclame-uiting gaat maken, gelden er een aantal eisen:

 • Het formaat van een led advertentie is 240 x 160 pixels.
 • Het bestand moet als jpg worden aangeleverd.

Omdat mensen uw advertentie zien als ze deze passeren, is het belangrijk dat u ook rekening houdt met de volgende zaken:

 • Zorg dat de boodschap meteen duidelijk is.
 • Gebruik een duidelijk leesbaar lettertype.
 • Gebruik goede contrasterende kleuren. Wit als achtergrond raden wij af.
 • Gebruik korte teksten. Ons advies is zes tot maximaal tien woorden.
 • Een enkele beweging trekt extra aandacht, maar te veel beweging leidt af.

Twijfelt u of uw advertentie voldoet? Neem contact met ons op.

Reclame langs de weg

Als u langs de weg reclame wilt maken, zijn er ook nog andere mogelijkheden. Zo verhuren we ook spandoek aanhangers. Deze kunt u op allerlei locaties neerzetten, mits de aanhanger niet op een gevaarlijke plek staat. Dit kan langs de weg zijn, maar ook in het centrum van een dorp of stad of een andere prominente locatie. Over het algemeen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van een spandoek aanhanger, maar dit kan per gemeente verschillen. Check daarom altijd de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Doeken spandoek aanhanger

Onze aanhangers zijn voorzien van een aluminium buizenframe waarin aan beide zijden een spandoek of meshdoek (ook wel gaatjesdoek genoemd) gehangen kunnen worden. Wilt u van slechts een zijde gebruik maken, dan komt er aan de andere kant een doek van ons te hangen. Het formaat doek dat er ingehangen kan worden is 2880 x 1880 millimeter.

Kosten spandoek aanhanger

De kosten van een spandoek aanhanger hangen af van hoe lang u deze wilt huren.
• Huur per dag: 25 euro ex. btw.
• Huur per weekend: 50 euro ex btw.
• Huur per week: 150 euro ex btw.
• Huur per maand: 275 euro ex btw.
Wilt u voor een langere periode een spandoek aanhanger huren? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Overige kosten spandoek aanhanger

U kunt zelf de spandoek aanhanger op zijn plek zetten en naderhand bij ons terugbrengen of dat door ons laten doen. Kiest u voor plaatsing door ons, dan betaalt u 0,75 eurocent ex btw per kilometer met een minimum van 40 euro ex btw. Voor het huren van een spamdoek aanhanger geldt ook een borg van 100 euro incl. btw. Deze krijgt u terug als u aan uw verplichtingen heeft voldaan. Heeft u zelf geen spandoeken? Dan kunt u deze bij ons laten maken. Ook kunnen wij het ontwerp van de spandoeken voor maken. Neem voor prijzen contact met ons op.

Uw advertentie op een reclame aanhanger regelen

Wilt u adverteren op onze led schermen of een spandoek aanhanger huren? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel tijdens kantooruren naar 0546 – 53 95 54. Deze contactgegevens kunt u ook gebruiken als u vragen heeft over het adverteren via een reclame aanhanger. Meer informatie over het huren van een spandoek aanhanger vindt u ook in onze Algemene Voorwaarden Verhuur Reclame Aanhanger.

Meer weten over reclame aanhangers?  Offerte aanvragen voor een specifiek product?

  Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

  0