Akoestisch behang (MultiTexPro)

Akoestisch behang, ook wel MultiTexPro genoemd, is een van de producten die we bij Jazet Sign & Print hebben als u een wand wilt bekleden. Het is een behang dat akoestisch, isolerend en egaliserend is. Andere vormen van wandbekleding die wij hebben zijn airtex, interieurfolie en muurstickers.

Meerdere voordelen MultiTexPro

MultiTexPro heeft meerdere voordelen. Het is geluiddempend doordat geluidsgolven worden geabsorbeerd en geïsoleerd. Daardoor krijgt u een betere akoestiek en klinkt het in grote ruimtes rustiger. Het behang is ook isolerend. Zomers houdt het de warmte buiten en ’s winters de kou. Daardoor dalen uw energiekosten.

Stucen niet nodig

Daarnaast kunt u met dit behang oneffenheden tot vier millimeter wegwerken, waardoor stucen niet nodig is. Zo kunt u er scheuren en beschadigingen en boorgaten mee afdekken. Het is geschikt voor allerlei ondergronden, zoals beton, cellenbetonblokken, gips, sierpleister en spackstructuur. Wel moet u er rekening mee houden dat als de ondergrond niet effen van kleur is, er een licht kleurverschil kan ontstaan. Al hangt dat ook af van het soort print dat u gekozen heeft.

Mogelijkheden akoestisch behang

Wij kunnen dit akoestisch behang voor u bedrukken met een afbeelding, print of patroon naar keuze. Hiervoor kunnen wij ook een ontwerp maken. MultiTexPro is alleen geschikt voor binnen. Het is namelijk niet waterafstotend. Gebruik voor het schoonmaken ook geen bleekhoudende middelen, aangezien die de print aantasten. Het materiaal heeft een brandcertificering waardoor het ook geschikt is voor openbare ruimtes.

Leverbaar in allerlei maten

MultiTexPro is leverbaar in allerlei maten. Wel geldt er een minimale maat van 20 x 20 centimeter en een maximale maat van 290 x 1200 centimeter. Het voordeel daarvan is dat in de meeste gevallen het behang in een stuk geleverd kan worden. Daardoor heeft u geen last van naden zoals bij gewoon behang. Wij kunnen dit behang voor u plakken als u dat wilt.

Welke soort wandbekleding?

Zoals gezegd hebben we meerdere producten waarmee u een wand kunt bekleden. Welke product u nodig heeft, hangt af van uw wensen. Airtex is ook een soort fotobehang. Net als akoestisch behang is het leverbaar in grote stukken, waardoor u geen last van naden heeft. Airtex heeft echter geen akoestische en isolerende werking. Met een muursticker kunt u ook een wand bekleden. Stickermateriaal is echter niet leverbaar in dezelfde groottes als akoestisch behang en airtex. Bij interieurfolie is een eigen print niet mogelijk, maar kunt u wel uit zeshonderd verschillende soorten folies kiezen. Wilt u meer weten over akoestisch behang of over de andere vormen van wandbekleding? Neem dan contact met ons op. Bij Ons werk kunt u voorbeelden bekijken.

Meer weten over akoestisch behang (MultiTexPro)?    Offerte aanvragen voor een specifiek product?

    Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

    0