Spandoeken Circulus-Berkel

Spandoeken Circulus-Berkel

In opdracht van Circulus-Berkel hebben wij voor de gemeente Lochem achttien spandoekframes inclusief doeken gemaakt voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. We hebben elk spandoek met frame als kant-en-klaar bouwpakket geleverd met een werktekening erbij, zodat de medewerkers van Circulus-Berkel de spandoeken en frames zelf konden monteren.

Meerdere mogelijkheden

Voor de spandoeken hebben we meshdoek gebruikt. Het voordeel van meshdoek is dat het kleine gaatjes bevat. Hierdoor kan de wind er doorheen. Ook is dit materiaal lichter dan frontlit. Vandaar dat het ideaal is voor grote spandoeken. Wilt u een of meerdere spandoeken laten maken? Neem contact met ons op. We kunnen spandoeken met frames leveren. Ook is het mogelijk om een nieuw doek in een bestaand frame te maken. Wij kunnen de montage voor u doen of een kant-en-klaar pakket leveren zoals we voor deze klant gedaan hebben.

Over Circulus-Berkel

Circulus-Berkel verzorgt voor negen gemeenten (Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen) het beheer van afval- en grondstoffen en het beheer van de openbare ruimte. Die gemeenten zijn ook aandeelhouder. Circulus-Berkel is ontstaan na een fusie in 2014 van Circulus B.V. en Berkel Milieu N.V. Bij die fusie zijn ook buurtbeheerbedrijf Cambio, openbaar beheerbedrijf Circulus-Berkel Buitenruimte en kringloopbedrijf Stilema opgenomen in de organisatie. Ook zijn er allerlei samenwerkingsverbanden met sociale werkvoorzieningsbedrijven. Meer informatie vindt u op hun website.

0