Spandoeken gemeente Almelo

Voor de gemeente Almelo hebben we vier verschillende spandoeken gemaakt. Een daarvan ziet u op de foto. De gemeente wilde namelijk elk kwartaal een ander spandoek. Per jaargetijde had de gemeente een ander thema, hetgeen uitgebeeld werd op een spandoek. De spandoeken zijn steeds met een hoogwerker verwisseld.

Voor tijdelijke en permanente acties

Doordat spandoeken gemakkelijk vervangen kunnen worden, zijn ze niet alleen handig voor langdurige reclamecampagnes, maar ook voor tijdelijke doeleinden. Wilt u ook een of meerdere spandoeken bestellen? Neem contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt u graag verder.

Materiaal spandoek

Het materiaal dat we voor de spandoeken gebruikt hebben is frontlit. Dit materiaal is stevig en brandvertragend én toch voordelig. Het doek is rondom gezoomd en voorzien van ringen, waarmee het aan het frame is bevestigd. Voor de gemeente Almelo hebben we nog een aantal andere werkzaamheden gedaan. Zo hebben we een wand bekleed met kurk, katoenen tassen gemaakt, een aantal tijdelijke stickers en een vloersticker gedrukt en een aantal scooters, een trailer en meerdere bussen beletterd. We hebben twee ramen voorzien van belettering en bewegwijzering geplaatst.

0