Kurken wand gemeente Almelo

Deze kurken wand is een van de speciale projecten die we bij Jazet Sign & Print hebben gedaan. Het concept en ontwerp is gerealisserd door ‘DeNK. creatieve vrijdenkers‘. Deze wand hebben we aangebracht voor de gemeente Almelo. Het kurk is voorzien van een uv-print. Omdat u er posters en dergelijke op kunt prikken, is het leuke en makkelijke manier om met elkaar communiceren.

Voordelen van een kurken wand

Wandkurk heeft verschillende voordelen. Het is een natuurlijk product, dat gemaakt wordt van de schors van kurkeik. Het houdt trillingen tegen en is geluiddempend. Kurk verbetert daardoor de akoestiek in een ruimte. Ook is het isolerend. Het materiaal is waterbestendig en onderhoudsvrij. Daardoor kunt u het in allerlei ruimtes gebruiken, ook in ruimtes waar u  met vocht te maken krijgt, zoals badkamers en sauna’s.

Natuurlijke uitstraling of juist bedrukt

Als u een wand laat bekleden met kurk kunt u gaan voor een natuurlijke uitstraling gaan. Dan laat u het materiaal onbedrukt. Of u kunt het laten bedrukken zoals wij in dit geval hebben gedaan. U kunt er allerlei designs op laten maken. Daarom is het materiaal niet alleen geschikt als prikbord, maar kunt u het ook gebruiken in plaats van behang of verf.

Verschillende mogelijkheden van kurk

Kurk kan afgewerkt worden met een vernis. Dit is bijvoorbeeld handig als u kurken tegels hebt gebruikt. Met vernis worden de naden dichtgemaakt. Overigens is kurk ook verkrijgbaar op rol. Kurk kunt u trouwens ook op de vloer leggen.

Wandkurk bestellen of meer info?

Wilt u ook een kurken wand? Of wilt u meer informatie. Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54. Indien gewenst kunnen wij de kurk ook voor u aanbrengen. Voor de gemeente Almelo hebben we ook meerdere projecten gedaan. We hebben katoenen tassen, verwijderbare stickers, een vloersticker en spandoeken gemaakt. Ook hebben we een paar scooters, een bus en een trailer beletterd. Voor de trailer hebben we reflectiefolie gebruikt.

Over gemeente Almelo

Voor gemeente Almelo hebben we al veel opdrachten uitgevoerd. Hieronder een overzicht:

0