Vloersticker gemeente Almelo

Vloersticker gemeente Almelo

Voor de gemeente Almelo hebben we deze vloersticker gemaakt. De sticker is gemaakt voor een tijdelijke actie. Voor de gemeente verrichten we vaker werkzaamheden. Zo hebben we al eens eerder stickers gemaakt voor een kortdurend project. Ook hebben we verschillende spandoeken, katoenen tassen en een kurken wand gemaakt. Ook hebben we bewegwijzering geplaatst en twee ramen voorzien van belettering.  Ook hebben we een paar scooters, een trailer en meerdere bussen beletterd. Ook hebben we tijdelijke coronawaarschuwingen op straat aangebracht.

Vloerstickers bestellen

Als u bij ons stickers bestelt, hebt u de keus uit allerlei materialen. Wilt u een vloersticker, dan kunt u kiezen uit wit en transparant vinyl. Wit vinyl is leverbaar met twee soorten lijm: de standaard lijmlaag en een sterke lijmlaag. Door de sterke lijmlaag blijft uw sticker nog beter zitten. Dat was bij deze sticker niet nodig, omdat het voor een tijdelijke campagne is.

Vloerlaminaat voorkomt vallen

Wij werken onze vloerstickers altijd af met een speciaal vloerlaminaat. Dit laminaat bevat een antisliplaag, zodat er veilig over de sticker gelopen kan worden. Deze sticker is contour gesneden, waardoor het design van de sticker nog extra benadrukt wordt. Wilt u ook stickers bestellen? Stuur een mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54.

0