Raamfolie We4Ce
Raamfolie We4Ce

Raamfolie We4Ce

De bovenste ramen van het gebouw van We4Ce hebben we beplakt met oranje folie. In plaats van een standaard oranje folie hebben we de kleur in full colour geprint op wit vinyl en deze afgewerkt met een glans laminaat. We hebben dat gedaan, zodat de kleur exact hetzelfde is als de snijteksten op de deur en de sticker op de roldeur. Het ontwerp is gemaakt door Queenie Productions. Bent u ook op zoek naar raamfolie? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen allerlei soorten raamfolie leveren. Zo hebben we raamfolie voor decoratieve doeleinden, om reclame te maken, om zonlicht te weren, om privacy te creëren, et cetera.

Over We4Ce

We4Ce is gevestigd in Almelo en is opgericht in 2008 door vier experts in de windindustrie. Het bedrijf levert producten over de hele wereld. Daarom is er ook een kantoor in Shanghai. Wereldwijd zijn er meer dan 20.000 windturbines geïnstalleerd met de We4Ce-technologie. Meer informatie vindt u op www.we4ce.eu.

Over Queenie Productions

De eigenaresse van Queenie Productions in Almelo is Petra ter Keurs. U kunt haar inschakelen voor tal van grafische werkzaamheden, zoals het ontwerp van logo’s, huisstijlontwikkeling, het maken van lesondersteunend materiaal, promotiemateriaal, websites en bedrijfsfilmpjes.

0