Snijteksten voor Heracles Almelo
Snijteksten voor Heracles Almelo

Snijteksten Heracles Almelo

Voor Heracles Almelo hebben wij onlangs de kleedkamer voorzien van verschillende snijteksten. Dit zijn stickers waarbij al het overtollige vinyl om de letters en cijfers is weggesneden. Op de foto is te zien hoe de namen boven de zitplekken staan. Ook hebben we de nummers van de desbetreffende spelers aangebracht op de achterkant van hun zitplek. Behalve snijteksten maken we ook ander type stickers. Meer informatie vindt u op de pagina Stickers. Wilt u stickers laten maken? Neem contact op met onze medewerkers.

Over Heracles

In het voorjaar van 1902 ontdekten twee vrienden, Derk Kortenvoort en Gait Reuvekamp, de wereld van het voetbal. Van de spelregels hadden de twee geen kennis, maar plezier hadden ze wel. Meerdere jongens sloten aan bij de groep. Na een fusie met een andere club ontstond in 1903 het Heracles zoals we het nu kennen. Meer weten over Heracles? Bezoek de website.

Andere projecten

Wij hebben in het verleden voor Heracles ook nog andere project gedaan. Zie hier onder wat wij nog meer hebben gedaan voor de Almelose club.

0