Borden Heracles Stadion

Borden Heracles Stadion

Voor het Polman Stadion van Heracles hebben verschillende borden gemaakt. Deze zijn gemaakt van Dibond, ook wel alupanel genoemd. Deze is in full colour geprint en afgewerkt met een mat laminaat. De borden hebben we tegen een hek gemonteerd.

Wat is Dibond?

Dibond bestaat uit twee aluminium buitenlagen met daar tussenin een polyethyleen kernlaag. Het materiaal is bestand weer-, wind- en temperatuurbestendig. Daardoor is het geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast is het licht in gewicht en kan het op verschillende manieren bewerkt en bedrukt worden.

Over Heracles

Zeg je Almelo, dan zeg je Heracles. Heracles is een van de oudste voetbalclubs in Nederland. De club is in 1902 opgericht. In 1927 en 1941 werd Heracles landskampioen. In 2012 was de club bekerfinalist.

Andere werkzaamheden

Voor Heracles hebben we verschillende werkzaamheden verricht. Zo hebben we gefreesde borden gemaakt met daarop de namen van de founders van Heracles. Bij de ingang hebben we raamfolie aangebracht. Ook hebben we een muur bekleed met Airtex en stickers gemaakt en geplakt in de kleedkamer.

0