Deurnummering Timberland

Deurnummering Timberland

Op de deuren van het magazijn van Timberland in Almelo hebben we nummers aangebracht. Het magazijn op het XL Businesspark is de afgelopen tijd flink uitgebreid. In totaal is er 12.000 vierkante meter bijgekomen. Voor het maken van de nummers op de deur hebben we snijteksten gebruikt. Snijtekst zijn stickers waarbij al het vinyl rondom letters, dan wel cijfers is weggesneden. Een mooie oplossing voor deze deuren in het magazijn.

Ook stickers nodig?

Op de pagina Stickers vindt u meer informatie over onze mogelijkheden. Op de pagina Ons werk vindt u voorbeelden van allerlei stickers die wij gemaakt hebben, van klein tot groot. Wilt u ook stickers bestellen? Neem contact met ons op.

Over Timberland

Timberland is een bekend merk dat wereldwijd laarzen, schoenen, kleding en accessoires verkoopt. Ze hebben zowel collecties voor kinderen, dames als heren. Al is het assortiment voor heren het meest uitgebreid. Zij kunnen bij Timberland ook terecht voor onder- en bovenkleding en allerlei accessoires zoals riemen, horloges, zonnebrillen. Op de website van Timberland vindt u hun volledige collectie.

0