Magneetstickers bedrijfsauto AL-KO Luchttechniek BV

Magneetstickers bedrijfsauto AL-KO Luchttechniek BV

Voor AL-KO Luchttechniek BV hebben we twee magneetstickers gemaakt voor op een bedrijfsbus. Er is gekozen voor magneetstickers, omdat de stickers niet permanent op de bus hoeven te zitten. Het voordeel van magneetstickers is dat u deze er gemakkelijk af kunt halen als u niet meer nodig zijn en er weer op kunt plakken als ze wel nodig zijn. Wilt u ook magneetstickers laten maken? Neem contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor ander soort stickers.

Belettering en carwrapping

Als u op zoek bent naar een tijdelijke belettering is het ook mogelijk om verwijderbare folie te gebruiken. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een permanente belettering of carwrap.

Over AL-KO Luchttechniek BV

AL-KO Luchttechniek BV is gespecialiseerd in professionele lucht- en klimaatbehandeling. Het bedrijf is in 1996 opgericht en is onderdeel van de divisie luchtbehandeling van de AL-KO KOBER GROEP. AL-KO Luchttechniek BV heeft onder andere bij scholen, zwembaden, kantoren en hallen luchtbehandelingskasten geplaatst. Ook zijn ze actief in de sectoren zorg, chemie en offshore. Meer informatie vindt u op hun website.

0