Top 5 relatiegeschenken voor beurzen en evenementen

 In Beursproducten, Relatiegeschenken

Gaat u binnenkort naar een beurs of evenement? Vergeet niet om relatiegeschenken te bestellen. Het doel van een beurs of evenement is vaak nieuwe klanten vinden en naamsbekendheid vergroten. Relatiegeschenken zijn daar een ideaal middel voor. Daarom hebben we in dit blog vijf relatiegeschenken op een rij gezet die handig zijn voor beurzen en evenementen:

  • pennen;
  • memoblaadjes;
  • USB-sticks;
  • snoepjes;
  • sleutelhangers.

Pennen in allerlei prijsklassen

Pennen zijn altijd handig. Daarom worden ze veel besteld als relatiegeschenk. U kunt ze voorzien van uw bedrijfsnaam en/of -logo. Wij hebben pennen in allerlei prijsklassen. Zo is er altijd wel een die binnen uw budget past. Op onze website kunt u door middel van filters aangeven hoeveel u wilt besteden.

Exclusieve pennen en pennensets

Ook voor luxe pennen kunt u bij ons terecht. Zo hebben we een 4-in-1 powerbank balpen. Deze pen heeft een interne powerbank, 4GB flash drive geheugen en een micro-USB-ingang en USB-uitgang. Deze pen wordt geleverd inclusief een USB en micro-USB-oplaadkabel. Ook hebben we een aantal pennen die in een mooi pennendoosje geleverd worden.

Allerlei soorten memoblaadjes en notitieboeken

De meeste mensen gebruiken wel memoblaadjes. We hebben verschillende soorten in ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit zelfklevende of een losse houder met losse blaadjes. Zoekt u iets met meer luxe? Bestel dan een van onze notitieboeken. Wist u dat wij ook een aantal notitieboeken hebben waarmee u uw smartphone kunt opladen? Hoe handig is dat.

USB-stickers zijn altijd makkelijk

Een USB-stick komt altijd van pas. We hebben er verschillende in ons assortiment. Vul in het zoekveld op de website USB-stick in en u ziet welke modellen we hebben. U kunt de USB-stickers voorzien van uw bedrijfsnaam en/of -logo. Ook kunt u informatie over uw bedrijf op de USB-sticks zetten.

Iets lekkers om weg te geven

Een leuke pot met snoepjes doet het altijd goed op een beurs. U kunt een leuke pot gevuld met snoepjes neerzetten, zodat uw bezoekers wat lekkers kunnen pakken. Ook hebben we losse doosjes gevuld met peperpunt, die u mee kunt geven. Behalve gewone doosjes hebben we ook allerlei aparte vormen zoals een hart, huis of koffer. U vindt de snoeppotten door snoep in te toetsen in het zoekveld op de website. Gebruik de term pepermunt om alle pepermuntdoosjes te vinden.

Sleutelhangers doen het ook altijd goed

Sleutelhangers zijn ook leuk om weg te geven. Wij hebben er meer dan vijftig in ons assortiment, dus u heeft keuze genoeg. U kunt een sleutelhanger in een bepaalde vorm bestellen, zoals een fles of een T-shirt. Ook hebben wij allerlei handige sleutelhangers. Zoals een sleutelhanger met een ijskrabber, of met een rolmaat. Een sleutelhanger met een winkelwagenmuntje of zaklampje is ook altijd handig. U kunt de sleutelhangers voorzien een bedrukking, zoals een naam of logo. U vindt al onze sleutelhangers door dit als zoekwoord in te vullen op onze website.

Relatiegeschenken: niet alleen als weggevertje

Relatiegeschenken zijn niet alleen handig om weg te geven, maar kunt u ook tijdens de beurs gebruiken. Zo kunt u om nieuwe klanten aan u te binden hen vragen zich in te schrijven voor een nieuwsbrief of een leuke winactie houden. Dan is het altijd handig dat er wat pennen liggen. Zorg er ook voor dat u wat memoblaadjes bij de hand hebt. Zo kunt u wat opschrijven voor een bezoeker.

Relatiegeschenken bestellen en meer info

De meeste relatiegeschenken kunt u via onze website bestellen. Daar kunt u ook ons assortiment bekijken. Blader eens door de verschillende categorieën om ideeën op te doen. Want behalve deze bovenstaande relatiegeschenken is het ook leuk om iets weg te geven dat goed bij uw doelgroep en/of bedrijf past. De levertijd van de meeste relatiegeschenken is 10 werkdagen. Houd daar rekening mee als u gaat bestellen. Heeft u een vraag? Neem contact op met Floris (0546 – 53 95 54) of Pascalle (06 – 29 73 08 54) of stuur een e-mail naar info@jazet.nl. Wilt u informatie over welke materialen handig zijn om uw beursstand mee aan te kleden? Lees dan het blog Bestel uw beursmateriaal bij ons.

0
Beursmateriaal