Met deze producten wordt het nog makkelijker om goede voornemens uit te voeren

 In Relatiegeschenken

Januari is de maand van de goede voornemens. Veel mensen komen tijdens de decembermaand aan door al het lekkers zoals chocoladeletters, kerstdiners en oliebollen. Ook drinken we vaker een biertje of glaasje wijn. In het nieuwe jaar moeten die extra pondjes er weer vanaf. Veel mensen nemen zich voor om gezonder te gaan eten en meer te bewegen. U kunt uw klanten, relaties en/of personeel daarin stimuleren door ze een leuk cadeau te geven dat bij deze voornemens past. Momenteel hebben we ook een leuke actie, waarbij u een cadeau krijgt als u een van de actie-artikelen besteld.

Gezonder eten met deze handige producten

Veel mensen willen gezonder gaan eten. We hebben een aantal artikelen in ons assortiment die daar prima bij passen. Om een gezonde lunch mee te nemen, hebben we verschillende lunchboxen. Zoals deze box met koelelement. Zo blijft uw lunch ook onderweg lekker koel. Of wat dacht u van deze opvouwbare lunchtrommel? Er zit standaard een vork annex lepel bij. Hebt u liever een smoothie tijdens de lunch? Dan is deze portable blender wat voor u. Of maak uw smoothie thuis met deze smoothie 2 Go mini blender. Het handige van deze blender is dat u uw smoothie direct maakt in de fles die u mee kunt nemen.

Zo wordt water drinken wel heel gemakkelijk

Water drinken is goed voor je gezondheid. Vooral als u ongezonde dranken als frisdrank gaat vervangen door water. Met deze lekvrije waterfles hebt u altijd water bij de hand. Wilt u een ander type? We hebben verscheidene waterflessen in ons assortiment. Een waterfles die op moment goed verkoopt is deze luxe AS waterfles. Door de lus is deze waterfles makkelijk te dragen. Ook verkopen we diverse sportflessen en bidons. Daarnaast hebben deze luxe Swing wood edition RVS drinkfles. Deze is BPA-vrij en eco-vriendelijk. Zo bent u niet alleen goed bezig voor uw gezondheid, maar ook voor het milieu. Bestelt u 250 waterflessen of meer, dan krijgt u een zaklamp cadeau.

Houdt bij hoe actief u bent en hoe gezond u bent

Voor mensen die graag willen weten hoe actief ze zijn verkopen we stappentellers en activity trackers. Met deze stappenteller kunt u niet alleen uw stappen en de afstand bijhouden, maar ook de tijd en de hoeveelheid calorieën die u verbrandt. Wilt u ook uw hartslag en bloeddruk meten? Dan is deze activity tracker wat voor u. Hiermee kunt u ook allerlei andere zaken bijhouden, zoals uw slaapgedrag. Bij een bestelling van 100 of meer activity trackers krijgt u een bluetooth speaker cadeau.

Handige producten voor tijdens het sporten

Voor tijdens het sporten hebben we nog meer handige artikelen. Zoals deze sportarmband met ledverlichting. Daarmee kunt u niet alleen uw smartphone en sleutels meenemen, maar bent u ook zichtbaar in het donker. Een andere optie is deze heupband. Wilt u alleen een sleutel meenemen, dan is deze polsband met rits een optie. Overigens verkopen we ook gewone pols- en zweetbanden. Luistert u graag naar muziek? Gebruik dan speciale sportoordopjes. Dit type is bijvoorbeeld zweetproef door de ABS-behuizing. Ook verkopen we een fitnesselastiek om verschillende spiergroepen te trainen en een yogamat. Deze wordt geleverd in een bijbehorende tas. Zo kunt u deze gemakkelijk meenemen naar uw yogales of de sportschool.

Een sporttas en handdoek mogen ook niet ontbreken

De meeste mensen die meer willen gaan bewegen hebben ook een sporttas en handdoek nodig. We verkopen diverse tassen. Wat dacht u van deze retro sporttas? Die is niet alleen handig, maar ziet er ook nog mooi uit. Bestelt u 25 sporttassen of meer, dan krijgt u een stormproof paraplu cadeau. (De actie geldt alleen voor sporttassen.) Naast gewone handdoeken hebben we speciale fitnesshanddoeken, zoals deze sporthanddoek, die in een handig tasje wordt geleverd, en deze cooling handdoek. Met het water uit de bijbehorende fles kunt u de handdoek nat maken om lekker te afkoelen.

Zo kunt u een of meerdere producten bestellen

Alle producten kunnen worden voorzien van een logo, merk- of bedrijfsnaam of andere opdruk. Soms is een bedrukking niet mogelijk, maar kunt u bijvoorbeeld een borduursel laten aanbrengen. Bij elk product staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Wilt u iets bestellen? Dit kan eenvoudig via onze website. Om u het zoeken makkelijker te maken hebben, wij de in dit blog genoemde producten voor u verzameld op een pagina. Op die pagina vindt u ook alternatieven van de genoemde producten. U kunt ook artikelen zoeken via de verschillende categorieën of door een trefwoord in te vullen in het zoekveld. Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag? Stuur een mail naar info@jazet.nl of bel Floris (0546 – 53 95 54) of Pascalle (06 – 29 73 08 54). Bestelt u een van de actie-artikelen, dan krijgt u uw cadeau automatisch. U hoeft hier niets voor te doen. De actie loopt tot en met 30 april. 

0
relatiegeschenken voor beurzen en evenementenBedrukt servies