Servies bedrukken met logo of bedrijfsnaam

 In Relatiegeschenken

Heeft u regelmatig klanten of relaties op bezoek? Of heeft u een horecazaak? Dan is servies met bedrukking wat voor u. Door uw servies te bedrukken, blijft uw bedrijfsnaam beter hangen. Bovendien kunt u er een persoonlijke tint aan geven. Behalve uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam zijn andere opdrukken ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsslogan op een koffiekopje of mok laten drukken.

Koffiekopjes en mokken met logo bedrukken

Wij hebben een uitgebreid assortiment koffiekopjes en mokken met bedrukking. Het meeste servies dat wij aanbieden is gemaakt van hoogwaardig wit porselein. Een aantal mokken zijn verkrijgbaar in andere kleuren, zoals bijvoorbeeld deze mok Oslo. Ook hebben we een aantal milieuvriendelijke varianten, gemaakt van bamboe. Een nadeel van bamboe bekers is dat deze niet in de vaatwasser mogen. Onze porseleinen koffiekopjes en mokken zijn daar wel geschikt voor.

KoffiekopjeKoffiemokKoffiemokMok OsloBamboemok

Theeglazen en aanverwante producten

Voor de theeliefhebbers verkopen we een theeglas van het merk Deskpoint. Ook hebben we een theepot met een ingebouwd thee-ei. Daarnaast is het mogelijk om doosjes thee met bedrukking te laten maken.

TheeglasTheepotTheezakje

Ander servies met bedrukking

We hebben ook losse schotels, een drinkglas voor water of frisdrank en weckpotten in ons assortiment. Deze weckpotten worden standaard met snoep naar keuze geleverd, maar kunt u ook gebruiken om bijvoorbeeld thee, suiker en/of melkpoeder in te bewaren. Ook hebben we nog lekkere koekjes voor bij de koffie en thee, waarbij u op de verpakking een print naar keuze kunt laten aanbrengen.

SchotelDrinkglasWeckpotKoekjes

Andere mogelijkheden bedrukt servies

U kunt uw bedrukte servies ook gebruiken in uw bedrijfskantine of weggeven als relatiegeschenk. Wij hebben speciale verpakkingen voor als u een mok weg wilt geven.

Verpakking mok

Servies bedrukken: artikelen bestellen

Als u op zoek bent naar horeca servies of voor uw bedrijf of organisatie servies met bedrukking wilt bestellen, hangt het van het gekozen product af wat de mogelijkheden zijn qua bedrukking. Dit staat bij het artikel zelf aangegeven. Ook is het mogelijk om producten zonder bedrukking te bestellen. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt, waar u alle artikelen die in dit blog aan bod zijn gekomen kunt vinden. Deze producten kunt u direct online bestellen. Op onze website kunt u ook ons volledig assortiment relatiegeschenken bekijken. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via info@jazet.nl of 0546-539 554/06-29730854.

0
Mok 75 jaar vrijheid