Mok voor 75 jaar vrijheid  

 In Relatiegeschenken

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog is afgelopen. Toch zullen we dat dit jaar heel anders vieren dan gepland vanwege het coronavirus. Herdenkingsbijeenkomsten, Bevrijdingsfestivals en andere evenementen gaan niet door. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei is nu bezig om een passende invulling voor deze dagen te vinden. Wilt u toch iets bijzonders geven aan uw klanten, relaties of medewerkers om 75 jaar vrijheid te vieren? Dan is deze mok voor 75 jaar vrijheid wat voor u. 

Mok 75 jaar vrijheid 

Speciaal voor de viering van 75 jaar vrijheid hebben wij tijdelijk een mok in ons assortiment met daarop het officiële vrijheid logo. Geef deze cadeau aan uw klanten, relaties en/of medewerkers. Aan de ene kant staat de officiële bedrukking. Aan de andere kant kunt u een eigen bedrukking laten aanbrengen. U kunt uw bedrijfsnaam en/of-logo erop zetten of een speciale wens voor de ontvanger. Uiteraard kunt u die kant ook leeg laten.  

Mok 75 jaar vrijheid

Verpakking voor mok 

U kunt deze mok gemakkelijk online bestellen. Ook verkopen we verpakkingen waarin u de mok kunt aanbieden. Deze kunt u helemaal naar wens laten bedrukken.  

Verpakking mok

Levertijden en meer informatie 

We hebben de mok en verpakkingen op voorraad. Houd er echter rekening mee dat het bedrukken tijd kost. Wacht daarom niet te lang met bestellen, zodat u de mokken op tijd in huis heeft om ze uit te delen of op te sturen. Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54 of 06 – 29 73 05 54. Wilt u weten wat voor producten we nog meer verkopen? Bekijk ons volledig assortiment relatiegeschenken

0
Bedrukt serviesartikelen herfst