De herfst komt er aan: denk aan uw vlaggen & leuke artikelen om cadeau te doen

 In Relatiegeschenken, Vlaggen

21 september is de zomer officieel voorbij. Het najaar betekent meer wind en regen. Ook wordt het kouder en steeds eerder donker. Daarom staat dit blog in teken van de herfst.

Meer wind: denk aan uw vlaggen!

Het is normaal dat vlaggen en banieren die in weer en wind hangen slijten. Toch kunt u de levensduur verlengen door uw vlaggen te strijken als het hard waait. Niet alleen heeft het vlaggendoek veel te lijden van een harde wind, ook uw vlaggenmast kan er door beschadigen. Daarom raden wij aan om uw vlaggen te strijken bij een windsterkte van zeven Beaufort of hoger. In het blog De levensduur van vlaggen verlengen doet u zo hebben we uitgelegd hoe u eenvoudig kunt bepalen wanneer u uw vlaggen moet strijken.

Vlaggen Sportbedrijf Almelo

Nieuwe vlag nodig?

Zijn uw vlaggen aan vervanging toe? Bij ons kunt u nieuwe vlaggen bestellen. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen over de verschillende materialen en mogelijkheden. Op de pagina Vlaggen vindt u meer informatie over vlaggen in het algemeen. Bij Ons werk kunt u een aantal vlaggen vinden die wij gemaakt hebben.

Beachflag Beter Wonen

Cadeaus voor de herfst

Een relatiegeschenk is altijd leuk om te krijgen. Voor u als gever heeft een relatiegeschenk als voordeel dat u op een leuke manier reclame kunt maken. Wilt u iets cadeau doen aan uw klanten, relaties en/of personeel? We hebben diverse herfstartikelen in ons assortiment die leuk zijn om weg te geven.

Bescherming tegen de regen

Een paraplu of poncho kan iedereen wel gebruiken. Daarom zijn dit handige en leuke relatiegeschenken om cadeau te doen. Wij hebben een uitgebreid assortiment paraplu’s, waaronder ook stormparaplu’s. We hebben allerlei kleuren en maten. Ook verkopen we verschillende poncho’s. We hebben zelfs een biologisch afbreekbare poncho. Met onze zadelhoezen heeft u nooit meer last van een nat zadel op uw fiets. Op de hoezen kunt u een bedrukking naar keuze laten aanbrengen. Zo kunt u ze inzetten voor promotionele doeleinden. U kunt reclame maken voor uw bedrijf of organisatie, een product of dienst of een actie. Ook de paraplu’s kunnen bedrukt worden. Bij de poncho’s kan de verpakking bedrukt worden.

parapluponchozadelhoes

Val op in het donker

Het wordt langzamerhand steeds eerder donker. Als u in het donker de straat op gaat, is het belangrijk om goed op te vallen. We verkopen verschillende producten waarmee beter zichtbaar bent, zoals fietslampjes, reflecterende sportbanden en veiligheidsvesten met reflectie. We hebben zelfs een speciaal vest voor honden. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten zaklampen.

fietslampsportarmbandveiligheidsvest hond

Lekker genieten tijdens de herfst

Als het buiten guur weer is, is er niets heerlijkers dan lekker op de bank zitten met een dekentje of de open haard aan en een beker warme chocolademelk of een kop thee. Bestel onze blokjes chocolademelk of kies een van onze doosjes theezakjes. U kunt de doosjes van de chocolademelk en thee laten bedrukken.

chocolademelk blokjesTheezakje

Onze herfstartikelen bestellen

Op onze website hebben we alle herfstartikelen voor u op een rij gezet. Zoekt u iets anders om cadeau te geven? Bekijk ons volledig assortiment relatiegeschenken. Ook hebben we verschillende producten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heeft u een vraag? Neem contact op met Floris, hij is onze specialist op gebied van relatiegeschenken. U kunt hem bereiken via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54.

0
Mok 75 jaar vrijheidblog kerst 2020