Bestel nu uw relatiegeschenken voor de kerst

 In Relatiegeschenken

Veel bedrijven en organisaties kiezen er voor om met de kerst iets leuks te geven aan klanten, relaties en/of werknemers. Zoekt u een leuk cadeau voor de feestdagen? In dit blog hebben we verschillende artikelen op een rij gezet die leuk zijn om te krijgen. Deze producten kunt u ook gebruiken als u een kerstpakket gaat samenstellen.

Aftellen naar de kerst

De eerste adventskalenders liggen al in de winkel. Wilt u een gepersonaliseerde adventskalender laten maken? Dat kan bij ons. Wij verkopen drie verschillende kalenders die u kunt laten bedrukken met een print naar keuze. U kunt kiezen tussen A4- en A5-formaat. Achter elk deurtje zit een lekker chocolaatje van het Belgische merk Callebaut.

adventskalender  adventskalender

Rudolf het rendier

Een kerstmuts is altijd leuk voor tijdens de kerstborrel of bij het uitpakken van de cadeautjes. Wilt u ook zo’n leuke muts cadeau geven? Wij hebben vijf verschillende kerstmutsen in ons assortiment, zowel voor kinderen als volwassenen. Naast de gewone kerstmutsen hebben we er ook een met een rendiergewei. Nu maar hopen dat corona geen roet in het eten gooit en we straks in een lockdown zitten met de feestdagen.

kerst mutsrendiermuts

Lekker genieten tijdens kerst en oud en nieuw

Veel mensen eten extra uitgebreid tijdens de feestdagen. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment op het gebied van eten, wijn en koken. Zo verkopen we fonduesets, kaasmesjes en serveerplanken, olie- en azijnsets en chique peper- en zoutmolens. Ook hebben we kurkentrekkers en andere wijnartikelen, een kookboekstandaard met vijf messen en een mooi keukenschort met bijpassende ovenhandschoen in onze collectie.

chocolade fonduesetkaasmesjesstokbroodhouderpeper-en-zoutsetkookboekstandaardwijnsetkeukenschortovenhandschoen

Zo komt u de winter wel door

We hebben allerlei artikelen voor de winter, zoals mutsen, handschoenen en sjaals. Een aantal van deze producten bevat thinsulate. Dit is een dunne isolerende voering die er voor zorgt dat u geen koude handen of een koud hoofd krijgt. We verkopen ook verschillende ijskrabbers en een sneeuwschuiver.

mutsbontmutshandschoenenpashmina sjaalijskrabbersneeuwschuiver

Kies uw cadeauverpakking

Een leuk cadeau kan niet zonder een verpakking. Een aantal artikelen die wij verkopen zit standaard al in een geschenkverpakking. Ook hebben we verschillende doosjes in ons assortiment voor mokken, powerbanks en pennen. Zit er geen verpakking bij uw product? Dan kunt u deze zelf uitkiezen. Een koeltas, rugtas of picknickmand is daar erg geschikt voor, omdat de ontvanger die ook na de feestdagen kan gebruiken. Gaat u een kerstpakket samenstellen? Dan is een picknickmand, rugtas of koeltas ook leuk als verpakking.

verpakking mokkenverpakking penverpakking penverpakking powerbankkoeltasantidiefstal-rugtaspicknickmandrugtas trolley

Een of meerdere kerstartikelen bestellen

Wilt u iets leuks bestellen voor de kerst? Op onze website hebben we een overzicht gemaakt met alle kerstartikelen. Zoekt u iets anders? Bekijk dan ons gehele assortiment. Ook hebben we op de website een overzicht gemaakt met allerlei verpakkingsmogelijkheden. De meeste producten die wij verkopen kunt u laten bedrukken. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of -logo op laten aanbrengen. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Floris. Hij is onze specialist op gebied van relatiegeschenken. Hij is te bereiken via info@jazet.nl en 0546 – 53 95 54.

0
artikelen herfstkantoorartikelen