Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een ideaal middel om klanten aan u te binden of om relaties en/of medewerkers te bedanken. Met een nauwkeurig geselecteerd geschenk zit u altijd goed. Bovendien vinden veel mensen het leuk om iets te krijgen. Gaat u naar een beurs of evenement? Dan is een relatiegeschenk onmisbaar. Door iets mee te geven aan bezoekers, blijft de naam van uw product, bedrijf of organisatie beter hangen. Relatiegeschenken kunt u eveneens gebruiken als u een bepaalde actie hebt of een nieuw product wil lanceren. Daarnaast zijn ze geschikt voor andere doeleinden. Zo kunt u bij ons ook koffiekopjes en (thee)glazen laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Verschillende soorten relatiegeschenken

Er zijn tal van relatiegeschenken. U kunt kiezen voor iets praktisch, zoals een USB-stick of een notitieboekje. Of juist voor iets aparts, zoals een virtual reality bril. Het is ook handig om te kijken naar uw doelgroep. Zo zal een zakspiegeltje populairder zijn bij vrouwen dan bij mannen. Een doosje stoepkrijt is voor een kinderdagverblijf leuk, maar niet zo geschikt bij een bank. Daar is juist een spaarvarken weer toepasselijk. Zit u in de reisbranche? Dan is een elektronische bagageweegschaal erg leuk om weg te geven aan klanten. Pennen zijn ook nog steeds favoriet. Deze zijn niet alleen handig om weg te geven, maar ook om zelf te gebruiken. En hebt u een sportieve activiteit? Dan zou u bijvoorbeeld een keycord of bidon kunnen weggeven. Zo is er voor elke gelegenheid wel iets. Ook is er in elke prijsklasse wel wat te vinden.

Een relatiegeschenken bestellen

Wilt u een relatiegeschenk bestellen? Hieronder vindt u een knop waarmee u onze brochure kunt bekijken. De producten in deze catalogus zijn onderverdeeld in verschillende groepen:

  • elektronica en mobiele apparaten;
  • kantoor en bedrijf;
  • schrijfwaren;
  • drinken en eten;
  • tassen;
  • gezondheid, leefstijl en evenementen;
  • weggevertjes;
  • aanstekers;
  • outlet.

Alle relatiegeschenken kunnen worden voorzien van uw logo en eventueel nog een andere tekst. Wilt u meer weten ? Neem contact met ons op via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54. Wilt u voorbeelden zien van relatiegeschenken? Bezoek dan de pagina Ons werk. Wilt u relatiegeschenken bestellen omdat u naar een beurs of congres gaat? Kijkt u dan ook even op onze pagina Beursmaterialen. Daar vindt u onder andere mobiele balies, folderrekken en presentatiewanden.

Meer weten over relatiegeschenken?Offerte aanvragen voor een specifiek product?

Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

0