Onze top 25 kantoorartikelen

 In Relatiegeschenken

De feestdagen zijn inmiddels voorbij en het nieuwe jaar is weer begonnen, dus voor de meeste mensen is het weer business as usual. Al is er een verschil met voorgaande jaren: veel mensen die normaal op kantoor werken, werken nu vanwege corona thuis. Vanaf welke locatie u ook werkt, kantoorartikelen zijn altijd nodig. Wij hebben een top 25 met handige, leuke en luxe kantoorartikelen gemaakt. Deze kunt u cadeau doen aan klanten en/of relaties of juist aan uw personeel.

Verschillende soorten kantoorartikelen

In onze lijst met bureau artikelen staan verschillende soorten producten die handig zijn voor op kantoor of als u op bezoek gaat bij een klant of relatie. Dat laatste is op dit moment niet altijd mogelijk vanwege corona, maar er komt vanzelf een periode dat dat wel weer kan. Van de meeste producten hebben we een goedkope en een dure variant opgenomen. Zo is er altijd wel iets dat bij uw budget past. Ook staan er een aantal milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden in de lijst, aangezien steeds meer mensen daar belang aan hechten.

memoblaadjesmemoclipnotitieboek

Onze top 25 kantoorbenodigdheden

In onze top 25 staan onder andere sticky notes en blokken met losse memoblaadjes. Ook hebben we een memoclip, die u bijvoorbeeld op uw bureau kunt zetten of aan een whiteboard kunt hangen. Zo heeft u uw notities altijd bij de hand. We verkopen ook allerlei notitieboeken in diverse maten. U kunt voor een zakelijke kleur kiezen zoals zwart of juist een opvallend kleurtje nemen. Daarnaast hebben we allerlei soorten portfolio. We hebben een basic model met een insteekvak voor een tablet en papierwerk met een notitieblok en ruimte voor een pen. We hebben ook luxe modellen, zoals de Kyoto. Daarin kunt u uw tablet opbergen, er zit een draadloze powerbank in en een uitneembaar notitieboek. Zo heeft u alles bij de hand als u vaak onderweg bent voor uw werk. Verder vindt u in onze top 25 een liniaal, een boekenlegger met memoblaadjes en liniaal en een bullet journal. Nieuwsgierig naar de producten in onze lijst? Bekijk onze top 25.

portfolio Kyotobullet journal

Bedrukte of onbedrukte artikelen

Als u bij ons kantoorartikelen bestelt, kunt u deze laten bedrukken. Wij kunnen uw bedrijfsnaam en/of -logo op de artikelen drukken of een andere print naar keuze. Net wat uw wensen zijn. Het voordeel van uw bedrijfsnaam en/of -logo op de producten laten drukken is dat u meteen reclame maakt voor uw bedrijf of organisatie. Dit is handig als u kantoorartikelen gaat kopen om cadeau te geven. Als u een bedrukking op een artikel wilt, heeft u een drukbestand nodig. Als u dit niet heeft, maken wij dat gratis voor u.

sticky notesboekenlegger

Kantoorartikelen bestellen

U kunt bij de kantoorbenodigdheden online bestellen via onze website. U kunt iets kiezen uit onze top 25. Staat het artikel dat u zoekt daar niet tussen? Bekijk dan ons volledig assortiment kantoorartikelen. Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei pennen en potloden. Ook verkopen we usb-sticks, opladers, powerbanks en andere elektronica. Bekijk ons aanbod. Heeft u een vraag over het bestellen of over een specifiek artikel? Neem contact met ons op.

0
blog kerst 2020blog lente