Leuke producten voor de lente

 In Relatiegeschenken

De lente is begonnen. Nu het langzaamaan steeds warmer wordt, trekken meer mensen eropuit. Hoewel we vanwege de coronamaatregelen nog niet overal heen kunnen, kunt u wel in uw eentje, met uw partner of met uw gezin eropuit zolang u de drukte vermijdt. Wilt u naar het bos, de hei op of naar het strand? Wij hebben verschillende leuke producten in ons assortiment die daar erg handig bij zijn, zoals bijvoorbeeld picknickmanden en zonnebrillen.

Met bedrukking naar keuze

Wilt u uw werknemers iets leuks geven als bedankje voor hun inzet? Of wilt u uw klanten en/of relaties iets leuks geven, om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen? Bestel dan een van onze producten. U kunt de producten voorzien van een bedrijfsnaam en/of -logo of een andere leuke print naar keuze. Wilt u nog iets speciaals geven met Pasen? Wij hebben een leuk doosje met zes paaseieren dat u kunt laten bedrukken. Wacht echter niet te lang met bestellen. 4 april is het al Pasen.

Doosje met paaseieren

Handige artikelen voor een dagje uit

Wilt u een dagje eropuit en wat te eten meenemen, omdat de horeca dicht is? Wij hebben allerlei leuke en handige artikelen, zoals koeltassen, een koelbox, picknickmanden, picknickkleden, reisbestek, lunchboxen, saladeboxen en thermoflessen waar u zowel koude als warme dranken in kunt meenemen. Ook verkopen we twee draagbare barbecues, allerlei barbecuesets en grillsets en barbecue-aanstekers. Voor de kinderen. Of voor de volwassenen die even weer kind willen zijn, hebben we een beach tennisset en een aantal frisbees. Kunt u onderweg of op de plaats van bestemming even een spelletje spelen.

koeltaspicknickkleedlunchboxsaladeboxthermoflesbarbecue in kofferfrisbee

Veilig op pad met deze producten

Voor bescherming tegen de zon hebben we zonnebrillen, zonnebrandcrème en petjes. Om uw belangrijkste spullen veilig op te bergen, hebben we waterdichte tassen en waterdichte smartphonehoesjes. Want in Nederland kan er in de lente ook wel eens een buitje vallen. Ook handig: een waterdicht EHBO-kitje. Deze bevat pleisters, alcoholdoekjes, schoonmaakdoekjes en een kompres. Ook hebben we een coronapreventiesetje met vijf mondmaskers en een flesje handgel. Altijd praktisch om bij u te hebben. Ook kunt u bij ons allerlei soorten mondkapjes en handgel in kleine verpakkingen kopen.

zonnebrilzonnebrandpetjewaterdichte taswaterdicht smartphonetasjeehbo-kitjecorona setjereinigingsdoekjesmondkapje

Laat anderen reclame voor u maken

Al onze producten kunt u voorzien van een opdruk naar keuze. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en/of -logo op zetten. Ook kunt u onze relatiegeschenken gebruiken om een bepaald merk, product of dienst onder de aandacht te brengen. Geeft u zo’n relatiegeschenk cadeau aan uw medewerkers, klanten en/of relaties en zij nemen dit mee tijdens een dagje uit? Dan maken ze reclame voor uw bedrijf of organisatie. Dat is de kracht van een goed gekozen relatiegeschenk.

Overzicht van onze producten

Als u geen ontwerp heeft voor uw bedrukking, kunnen wij dat voor u maken. Een overzicht van alle artikelen die in dit blog genoemd zijn, vindt u op onze website. Zoekt u iets anders? Bekijk ons volledige assortiment. Heeft u een vraag? Stuur een mail naar info@jazet.nl of bel tijdens kantooruren naar (0546) 53 95 54.

0
kantoorartikelenblog EK-voetbal 2020