Alles voor het EK voetbal

 In Relatiegeschenken

11 juni begint het EK 2020. Vanwege het coronavirus is vorig jaar het Europees Kampioenschap 2020 verplaatst. Dit jaar vindt het toernooi wel plaats, verspreidt over twaalf landen. Doordat er minder toeschouwers aanwezig mogen zijn dan normaal en de horeca ook nog te maken zal hebben met coronamaatregelen, zullen veel voetballiefhebbers het EK voetbal thuis voor de buis volgen. Wij hebben allerlei leuke producten om ook thuis van het EK een feestje te maken. Deze zijn leuk om cadeau te doen aan uw klanten, relaties en/of medewerkers.

Vlaggetjes en andere versieringen

Wit u uw huis of tuin in oranjesferen brengen? Bestel dan onze vlaggenlijn. Deze bestaat uit oranje vlaggetjes en heeft een lengte van tien meter. Ook hebben we een 31-delige partyset bestaande uit bordjes, bekers, rietjes, fluitjes, servetten en een tafelkleed. Deze set is helemaal in thema van het EK. We verkopen ook allerlei oranje bekers en drinkflessen en een oranje dienblad. Daarnaast hebben we twee autosets om een auto in voetbalsferen te brengen. Voor de jongere generatie hebben we oranje spakenklemmen voor op de fiets in de vorm van een T-shirt.

vlaggenlijnpartysetbidonmokdienbladautoset Hollandspakenklem

Alles voor de diehard supporter

We verkopen ook allerlei artikelen om het Nederlands elftal aan te moedigen. We hebben een klapsjaal, evenementenhanden, een toeter, een handklapper. Niet alleen leuk voor als u op de tribune zit, maar ook voor als u het EK volgt met vrienden, familie of buren. Ook hebben we een supportershesje, sjaals, haar extentsions, een verentooi, petjes hoeden en mutsen, zonnebrillen, hoofd- en polsbanden, schorten en schmink. Deze producten zijn in de kleur oranje of die van de Nederlandse vlag. Leuk voor iedereen die wil laten zien dat hij of zij het Nederlands elftal steunt.

evenementenhandtoeter in vorm van fleshandklappersupportershesjehaar extensionsverentooipetje voetbalcowboyhoed Hollandzonnebrilsexy schort mansmink kleuren Nederlandse vlag

Eerste hulp artikelen

Voor degenen die de spanning niet aankunnen, hebben we anti-stressballetjes in de vorm van een voetbal, een sleutelhanger met een mond-op-mond beademingsmasker. Ook hebben we een oranje doosje met pleisters, reinigingsgel, een oranje mondkapje en een oranje poncho. Daarnaast verkopen we handwaaiers en mini ventilatoren voor als u het te warm krijgt.

anti-stress voetbalbeademingsmaskerpleistershandgelmondkapjewaaierventilator

 

Andere leuke hebbedingetjes

Ook leuk om weg te geven zijn een pepermuntdoosje in de vorm van een duim, een kaarthouder, diverse keycords, sleutelhangers en verschillende soorten magneten, waaronder een Nederlandse vlag, Pennen zijn ook leuk. We hebben een balpen met daarop een voetbal en verschillende oranjekleurige pennen. Wilt u een wat duurder cadeau geven? We hebben een spaarpot in de vorm van een voetbalschoen en een kussen in de vorm van een T-shirt. Deze is in de kleuren wit en oranje met daarop de tekst Holland.

pepermuntdoosje duimkaarthouderkeycordsleutelhanger-t-shirtmagneet-nederlandse-vlagbalpen voetbalspaarpot voetbal vormkussen-t-shirt-vorm

Andere oranje artikelen

We verkopen ook leuke artikelen voor kinderen, zoals een beach tennisset, een jojo, frisbees en bellenblazen. Daarmee kunnen ze zich vermaken terwijl de ouders de wedstrijd volgen. Ook leuk om te geven zijn bluetooth speakers of een koptelefoon. Leuk voor de mensen die de wedstrijden via de radio willen gaan volgen.

beach-tennissetjojofrisbeebellenblaasbluetooth speakerkoptelefoon

Tassen en koffers

Een aantal wedstrijden wordt in Nederland. De rest vindt plaats in andere Europese landen. Voor de gelukkigen die daarbij aanwezig mogen zijn verkopen we diverse tassen en koffers. Zo hebben we een oranje plunjezak, een oranje heuptasje, oranje trolleys en een oranje rugzak in de vorm van een T-shirt. Daarnaast zijn onze tassen ook handig als verpakking. Wilt u meerdere oranje artikelen cadeau doen, dan kunt u deze inpakken in een van onze tassen. We hebben een uitgebreid aanbod, van papieren tassen tot koeltassen. Bekijk hier ons volledig aanbod oranjekleurige tassen.

plunjezakheuptasjetrolleyrugzak-t-shirt-vormtas

Artikelen bedrukken en personaliseren

De meeste artikelen kunt u laten bedrukken met een print naar keuze. Zo kunt u op een leuke manier reclame maken voor uw bedrijf of organisatie. Als een artikel niet te bedrukken is, staat dat bij het artikel zelf aangegeven. Bij sommige artikelen is het mogelijk om deze te personaliseren. Dat betekent dat u bijvoorbeeld op elk product afzonderlijk een andere opdruk kunt krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld op elk artikel afzonderlijk een andere naam laten drukken. Leuk als u een cadeautje zoekt voor uw medewerkers. Wilt u dat? Stuur dan een mail naar info@jazet.nl. Vermeld om welk artikel het gaat. Een van onze medewerkers laat dan weten of het mogelijk is en wat de kosten daarvan zijn. Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor andere vragen over de artikelen.

Producten bestellen

Wilt u een of meerdere producten bestellen? Dit zijn alle voetbalgerelateerde artikelen. Zoekt u iets anders? Bekijk alle artikelen die leverbaar zijn in de kleur oranje. Zoekt u iets voor een andere gelegenheid? Bekijk ons volledig assortiment. Wilt u wat bestellen? Wacht dan niet te lang in verband met de levertijd. Deze wisselt per artikel.

0
blog lenteHeader afschaffen wegwerpbekers