Wegwerpbekers op kantoor in de ban. Bestel herbruikbare mokken en kopjes

 In Relatiegeschenken

Vanaf 1 januari mag u op kantoor geen wegwerpbekers meer gebruiken vanwege het milieu. Ook op andere plekken waar drankjes ter plaatse worden opgedronken worden herbruikbare bekers de norm. Wilt u hier op inspelen? Bestel nu uw herbruikbare mokken en bekers. Wij hebben een uitgebreid assortiment. U kunt de mokken en bekers laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Deze eenvoudige maar effectieve maatregel draagt niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar creëert ook een positieve impact op het bedrijfsimago.

Diverse modellen

Wij hebben verschillende mokken in ons assortiment, in allerlei prijsklassen en modellen. Zo hebben wij een heel basis model zoals deze witte keramische mok. Dit is een standaard witte mok die u kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en/of -logo. Wilt u een iets modernere look dan is deze moderne koffiemok wat voor u. Deze keramische koffiemok is leverbaar in zes kleuren en kan bedrukt of gelaserd worden en wordt in een geschenkdoos geleverd. Of wat dacht u van de stapelbare mok, ook verkrijgbaar in zes kleuren. Handig als u niet zoveel bergruimte hebt voor uw mokken.

keramische mokmoderne koffiemokstapelbare mok

Kleinere kopjes en glazen

Behalve grote mokken hebben we ook kleinere mokken, zoals de mok Geneve. Dit witte kopje heeft een tijdloze uitstraling en kunt u ook bedrukken met een opdruk naar keuze. Ook hebben we kopjes met schotels, zoals de kop en schotel driehoek Satellite en verkopen we losse schotels. Daarnaast hebben we ook enkele glazen in ons assortiment, zoals dit dubbelwandige glas. Dit glas kan voor zowel koude als warme dranken worden gebruikt. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook nog longdrinkglazen. Handig voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel.

mok Genevelosse schoteldubbelwandig glaslongdrinkglas

Apartere mokken en kopjes

Wilt u een iets apartere look? Dan is de mok Lugano wat voor u. Door het hoekig gevormde oor is dit kopje net even anders dan anders. Ook een bijzonder model is de mok met gekleurde binnenkant. Bij de meeste mokken in ons assortiment is de binnenkant van de mok wit. Bij dit model kunt u ook een gekleurde binnenkant kiezen. Wilt u iets opvallends? Dan is de mok Oslo een optie. Deze is er in rood, zwart, blauw, oranje, gifgroen, okergeel en wit kiezen. Bekijk alle kleuren. Dit model is ook leverbaar met een bedrukking rondom. Dan kunt u het uiterlijk van de mokken net zo maken als u zelf wil. Als u zelf niet in staat bent om het ontwerp te maken, kunnen wij dat voor u doen.

mok Luganomok met gekleurde binnenkantmok Oslomok Oslomok Oslo

Exclusieve mokken

Wilt u juist iets chiquer, dan is de Ultimate Coffee Mug wellicht wat voor u. Deze mok is leverbaar in vier schitterende kleuren. Daarnaast heeft deze mok allerlei speciale eigenschappen, waardoor uw kopje koffie de perfecte smaak heeft en de hele dag warm blijft. De mok wordt ook geleverd met een lekvrij deksel. Of wat dacht u van onze bamboe mok. Deze ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens eco-friendly. Hetgeen past bij de trend van duurzaamheid. Bij deze mok houdt het in dat bij de productie op CO2 is bespaard vergeleken met eerdere productiemethoden. Daarnaast is er bewust bamboe gebruikt in plaats van hout. Aan het eco-teken kunt u zien of een product op onze website eco-friendly is of niet. Nu geldt dat nog niet voor het hele assortiment, maar uiteraard zullen wij ons assortiment steeds verder verduurzamen. De bamboe mok kan afgesloten worden met een deksel, zodat uw personeel deze ook tijdens de reis naar werk kan gebruiken.

Ultimate Coffee Mugbamboe mokeco-friendly logo

Mokken om mee te nemen

Hierboven hebben we al twee mokken genoemd die uw personeel ook tijdens de reistijd naar werk kan gebruiken. Naast deze artikelen hebben we nog meer reisbekers in ons assortiment. Dit is handig als u of uw personeel graag een drankje drinkt tijdens hun reistijd naar het werk. Of als uw personeel op verschillende locaties werkt en/of veel onderweg is. Ook bij tankstations en op treinstations zullen plastic bekers steeds minder gemeengoed worden en dan is het handig als u en/of uw personeel zijn eigen beker mee kan nemen. Bekijk hier ons assortiment herbruikbaar servies.

Mokken en kopjes zonder bedrukking

Zoals eerder vermeld kunt u onze mokken laten bedrukken met een opdruk of gravering naar keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om mokken en kopjes zonder bedrukking te laten maken. Dan kunt u bij het product dat u uitgekozen hebt bij het vakje Bedrukking ‘geen bedrukking’ aanvinken. Daarnaast hebben we ook een aantal mokken van het merk VINGA die zonder bedrukking worden geleverd.

mok VINGA

Professionele uitstraling

Als u regelmatig relaties, klanten en/of andere gasten over de vloer hebt, geven mokken en glazen met uw bedrijfsnaam en/of – logo uw bedrijf een professionele uitstraling. Bovendien laat u door geen plastic bekers en dergelijke te gebruiken zien dat u milieubewust bent. Steeds meer mensen hechten daar belang aan. Daarom hebben wij in ons assortiment ook andere producten die u en/of uw personeel zou kunnen gebruiken om de hoeveelheid plastic afval te verminderen zoals lunchboxen en bestek. Bekijk hier ons assortiment herbruikbaar servies. Ook verkopen we allerlei waterflessen. U kunt al deze producten via onze website bestellen. Hebt u een vraag? Neem contact met ons op.

lunchboxlunchboxbestekwaterfleswaterfles

0
blog EK-voetbal 2020