Airtex

Bij Jazet Sign & Print kunt u ook terecht voor airtex. Dit is een soort behang, waarop een afbeelding en/of tekst kan worden geprint met uv-inkt. Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met een pvc-coating met een licht matte uitstraling. Door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld en komen de kleuren ook veel mooier uit dan bij gewoon fotobehang. Het materiaal heeft een satijnen uitstraling. Ook is het goedkoper dan papier- of vinylbehang.

Andere voordelen

Airtex heeft verschillende voordelen ten op zichte van gewoon behang. Gewoon behang bestaat uit banen. Wil je dan een grote print op een muur plakken, dan krijg je naden. Bij airtex heb je daar geen last van, omdat grote stukken in een keer geprint kunnen worden. De maximale grootte die geleverd kan worden is 5 meter bij 45 meter. Echter, dan is het wel lastig te monteren. Vandaar dat wij meestal banen van 1,6 meter breed gebruiken. Qua hoogte hanteren we de hoogtemaat van de muur.

Gebruik airtex

Airtex kreukt en scheurt niet. Daardoor kun je het behang er af halen en opnieuw gebruiken. Het materiaal is ook krasvast, waterafstotend en brandwerend. Vandaar dat deze wandbekleding ook zeer geschikt is voor zakelijke doeleinden in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren, restaurants en winkels. Het kan ook gebruikt worden voor decors en beurstoepassingen, aangezien het op een houten frame gespannen kan worden. Het materiaal is ook makkelijk schoon te maken. Het is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Airtex aanbrengen

Het behang is makkelijk aan te brengen. Je kunt namelijk gewoon de muur insmeren met lijm en daarna de wandbekleding erop plakken.Wij adviseren om behanglijm voor zwaar behang te gebruiken. Eventuele lijmresten kunnen met schoon water verwijderd worden. Daarna kun je het gewoon laten drogen. Indien gewenst kunnen wij het behang ook voor u plakken. De achterkant van het materiaal is grijs, waardoor kleurverschillen op de muur niet doorschijnen. Het kan op verschillende ondergronden worden geplakt. Wilt u airtex bestellen? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wilt u voorbeelden zien? Bekijk dan projecten die we eerder gedaan hebben.

Meer weten over airtex?    Offerte aanvragen voor een specifiek product?

    Vraag online een offerte aan, neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 53 95 54, of bezoek onze showroom met de vele voorbeelden van lichtreclame, beursproducten, reclamezuilen en nog veel meer.

    0