Fotobehang Fysiotherapie Het Schol

Fotobehang Fysiotherapie Het Schol

Wij hebben in opdracht van Fysiotherapie Het Schol een muur voorzien van fotobehang. Voor deze muur hebben we het materiaal WalltexPro gebruikt. Dit materiaal heeft een textiellook toplaag, waardoor dit behang een warme uitstraling heeft. Ook reflecteert de toplaag geen licht. Daardoor is dit materiaal zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht binnenvalt. WalltexPro heeft een pvc-vrije toplaag, waardoor het materiaal volledig recyclebaar is. Een ander voordeel van dit fotobehang is dat het leverbaar is als een stuk. Daardoor heeft u geen last van naden.

Op maat gemaakt

Al ons fotobehang wordt bedrukt met uv-print. Doordat het op maat gemaakt wordt, kunt u de afbeelding en/of tekst zelf bepalen. U kunt er ook voor kiezen om uw ontwerp door ons te laten maken. Wij verkopen ook nog fotobehang gemaakt van andere materialen. Meer info vindt u op de pagina Fotobehang. Wilt u ook uw muur bekleden met fotobehang? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Over Fysiotherapie Het Schol

Fysiotherapie Het Schol is gevestigd aan Het Schol in Almelo. Bij deze praktijk kunt u terecht voor allerlei klachten. Zo bieden ze manuele therapie, oefentherapie, oedeem therapie, dry needling en nog veel meer. Deze fysiotherapeuten staan voor u klaar om samen met u tot een oplossing te komen voor uw klachten. In Aadorp hebben ze ook nog een vestiging. Meer weten? Bezoek hun website. Tegelijk met dit project hebben we bij Fysiotherapie Het Schol ramen voorzien met raamfolie en raambelettering. Eerder hebben wij al een andere muur voorzien van fotobehang, een glazen schuifdeur voorzien van raambelettering. Ook hebben we een binnenraam voorzien privacyfolie in combinatie met een belettering.

0