Raamfolie Fysiotherapie Het Schol  

Raambelettering Fysiotherapie Het Schol  

Bij Fysiotherapie Het Schol hebben we een raam bekleed met etched glass in combinatie met gekleurde snijfolie. Met het kleurvinyl hebben we het logo van de praktijk en de tekst Fitnessruimte aangebracht. Etched glass wordt ook wel frosted folie of gezandstraalde folie genoemd. U kunt deze belettering om meerdere redenen gebruiken: 

  • U kunt er privacy mee creëren.  
  • U kunt het voor reclamedoeleinden gebruiken.  
  • U kunt het ter decoratie van een ruimte gebruiken.  

Als u uw ramen wilt bekleden zijn er nog veel meer mogelijkheden. Op de pagina Raamfolie en raambelettering vindt u daar meer informatie over. Ook kunt u voor advies bij een van onze medewerkers terecht.  

Over Fysiotherapie Het Schol 

Fysiotherapie Het Schol is een middelgrote praktijk, waar u voor allerlei klachten terechtkunt. Zo kunt u er niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar bijvoorbeeld ook voor manuele therapie, oefentherapie, dry needling en hydrotherapie. Een deel van de medewerkers is gespecialiseerd in bepaalde behandelingen. Op hun website vindt u informatie over alle behandelingen die mogelijk zijn. Voor Fysiotherapie Het Schol hebben we ook een muur voorzien van fotobehang.

0