WalltexPro particuliere klant

WalltexPro particuliere klant

Voor een particuliere klant hebben wij een muur voorzien van fotobehang. We hebben gekozen voor WalltexPro. WallTexPro is een soort fotobehang. Het voordeel van fotobehang is dat het leverbaar is als een stuk. Daardoor heeft u geen last van naden. Al ons fotobehang wordt bedrukt met uv-print. Doordat het op maat gemaakt wordt, kunt u zelf de afbeelding en/of tekst bepalen.

Wat is WalltexPro?

WalltexPro is fotobehang gemaakt van polyesterdoek, dat is afgewerkt met een textiellook toplaag. Daardoor heeft het materiaal een warme uitstraling en komen de kleuren goed tot zijn recht. Omdat dit materiaal het licht niet reflecteert, is het ook geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnenvalt. WalltexPro is pvc-vrij.

Meer soorten fotobehang

Behalve WalltexPro verkopen we ook Airtex en SanoTex. Op de pagina Fotobehang vindt u daar meer informatie over. Ook verkopen we MultiTexPro. Dit is fotobehang met akoestische, isolerende en egaliserende werking. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Akoestisch behang. Wilt u behang laten maken? Neem contact met ons op.

0