Airtex Amedi Hospitality Design
Airtex Amedi Hospitality Design

Airtex Amedi Hospitality Design

Voor Amedi Hospitality Design hebben we een muur voorzien van Airtex, dat we bedrukt hebben. Airtex is een soort fotobehang. Er zijn een paar verschillen met gewoon behang. Zo bestaat Airtex uit een fijn geweven polyester doek met een pvc-coating. Daardoor krijgt u een matte uitstraling. Het doek kan bedrukt worden, die door de fijne structuur van het doek haarscherp zijn Ook komen de kleuren veel mooier uit dan bij gewoon fotobehang. Een ander belangrijk verschil is dat Airtex in veel grotere stukken leverbaar is, waardoor u geen last heeft van naden. Behalve Airtex hebben we ook andere materialen fotobehang. Meer informatie vindt u op de pagina Fotobehang. Wilt u ook een muur laten bekleden? Neem dan contact met ons op. 

Over Amedi Hospitality Design

Amedi Hospitality Design, ook wel bekend onder de naam Amedi Totaalinrichting, houdt zich bezig met het ontwerp en het inrichten van allerlei soorten ruimtes in onder andere hotels, horecagelegenheden, sport- en recreatiecentra en zorginstellingen. Behalve meubels kunt u bij hen ook verlichting, vloeren en andere accessoires kopen. Ook voor de aankleding van een terras of tuin kunt u bij hen terecht. Meer informatie vindt u op hun website

Interieurfolie en stickers voor op muren

In het verleden hebben we voor Amedi Hospitality Design al een keer een muur en kast bekleed met interieurfolie. Interieurfolie of muurstickers kunnen ook prima op een muur. Welke optie het meest geschikt is, hangt af van uw wensen. Onze medewerkers kunnen u meer over de verschillende mogelijkheden vertellen. 

0