3 producten om uw muur mee te beplakken

 In Airtex, Interieurfolie, Stickers

Reclame op uw muur? Of uw muur een ander uiterlijk geven? Voor beide zaken kunt u bij ons terecht. Als u een muur wilt beplakken, heeft u drie mogelijkheden: airtex, interieurfolie en full colour prints. In dit blog vertellen we daar meer over. Zo kunt u beter een keuze maken.

Wat is airtex?

Airtex is een soort behang, waarop uw een afbeelding en/of tekst kunt laten drukken. Soms wordt dit materiaal fotobehang genoemd, maar dat is niet juist. Er zitten een paar verschillen tussen airtex en fotobehang. Airtex behang is een fijn geweven polyesterdoek met een pvc-coating, waardoor het een matte uitstraling geeft. Door de fijne structuur is de print veel scherper en zijn de kleuren ook veel mooier dan bij gewoon fotobehang. Een ander verschil is dat airtex geleverd kan worden in de maximale maat van 5 meter bij 45 meter. Daardoor hebt u geen last van naden, wat u bij fotobehang wel heeft. Daarnaast is airtex krasvast, waterafstotend en brandwerend. Wilt u meer weten? Kijk op de pagina Airtex. Wilt u voorbeelden zien? Kijk dan bij Ons werk.

Airtex op muur

Wat is interieurfolie?

U kunt uw muren ook bekleden met interieurfolie. Interieurfolie is kant-en-klare folie. U kunt kiezen uit 600 verschillende designs. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • hout;
  • marmer;
  • effen kleuren;
  • metallic;
  • natuursteen;
  • stof;
  • glitter;
  • leer.

Met deze folies kunt u uw muren een heel ander uiterlijk geven. Neemt u bijvoorbeeld een houtfolie, dan lijkt het of uw muur echt van hout is. Om een nog natuurgetrouwer beeld te geven, hebben sommige folies zelfs een reliëf. Een belangrijk verschil tussen interieurfolie en gewoon behang is dat interieurfolie bestand is tegen allerlei vloeistoffen. Ook zijn grotere banen mogelijk, waardoor u minder last heeft van naden

Interieurfolie steen op muur geplakt

Interieurfolie voor allerlei ruimtes geschikt

Overigens is interieurfolie niet alleen geschikt voor muren. U kunt er bijvoorbeeld ook meubels, balies en deuren mee beplakken. Daardoor is het voor allerlei doeleinden geschikt. Wilt u meer weten? Kijk op de pagina Interieurfolie. Bij Ons werk kunt u voorbeelden zien van projecten die wij gedaan hebben. Ook staan er een aantal prototypes op onze site, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Wilt u alle designs zien? Wij kunnen bij u langs komen met het stalenboek of u kunt het bij ons op kantoor inzien.

Muur en deuren beplakt met interieurfolie

Full colour prints voor op uw muur

Als u een afbeelding of tekst op uw muur wilt laten plakken, kan dit ook met full colour prints. U kunt kiezen uit een muursticker of snijteksten (ook wel plakletters genoemd). Snijteksten zijn stickers waarbij al het vinyl rondom letters is weggesneden. (Dit kunnen ook cijfers, symbolen en/of logo’s zijn.) Dit geeft een mooi effect en is een goede keuze als u alleen een tekst met eventueel een logo op uw muur wilt. Muurstickers worden gemaakt van wit of transparant vinyl, dat wij full colour bedrukken. Heeft u een muur die lastig te beplakken is, dan hebben we ook nog high tack vinyl. Dit plakt nog beter. Het hangt van uw type muur en de afwerking van de muur af welk type vinyl het meest geschikt is. Heeft u een glazen muur, dan kan die bekleed worden met raamfolie.

Snijteksten op muur

Extra afwerklaag mogelijk

Wij kunnen full colour prints voorzien van een laminaat. Dit is een transparante laag die over de print wordt aangebracht, zodat deze extra beschermd wordt. Dit kan soms nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat de sticker veel te verduren heeft van invloeden van buitenaf. Ook geeft een laminaat een luxere uitstraling. U kunt kiezen uit glans en mat laminaat. Meer informatie over full colour prints vindt u op de pagina Stickers. Bij Ons werk kunt u voorbeelden zien van projecten die wij gedaan hebben.

Full colour prints op muur lift

Een muur beplakken? Neem contact op

Als u een muur wilt bekleden, hangt het van uw wensen af welke optie het meest geschikt is. Wilt u een eigen print op uw muur? Dan zijn airtex en full colour prints geschikt. Deze kunt u ook gebruiken als u reclame op uw muur wilt. Als u reclame wilt maken, kunt u ook een van onze andere producten gebruiken, zoals reclameborden, spandoeken, gevelreclame en lichtreclame. Wilt u een opdracht laten uitvoeren? Of wilt u een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Bel op werkdagen tijdens kantooruren naar 0546 – 539 554 of stuur een e-mail naar info@jazet.nl.

0
pvc-vrije folieCarwrap TST