Raamfolie en raambelettering Pirtek
Bewegwijzering Pirtek

Raamfolie en raambelettering Pirtek

Voor Pirtek in Almelo hebben we raamfolie en raambelettering aangebracht. De raamfolie is gemaakt van transparant vinyl dat we met full colour print hebben gedrukt. Omdat we transparante inkten hebben gebruikt, laat het nog licht door. Voor de raambelettering hebben we snijteksten gebruikt. Daarmee hebben we verschillende teksten op een raam aangebracht.

Allerlei soorten raamfolie

Raamfolie en raambelettering kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken. Op de pagina Ons werk kunt u allerlei voorbeelden die wij gemaakt hebben bekijken. In het blog Verschillende soorten raamfolies vindt u meer informatie. Als u vragen heeft of een opdracht wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Over Pirtek

Pirtek is leverancier van hydrauliekslangen en -leidingen en levert 7 dagen per week, 24 uur per dag service aan haar klanten. De eerste Europese vestiging is in 1988 opgericht in Engeland. Sindsdien is het bedrijf steeds groter geworden en heeft vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. In Nederland heeft het bedrijf 15 service centers en nog verscheidene mobiele werkplaatsen. Meer informatie vindt u op www.pirtek.nl.

Andere werkzaamheden Pirtek

Voor Pirtek hebben we meer werkzaamheden verricht. Zo hebben we een spandoek en textielframes gemaakt en opgehangen. Ook hebben we een balie gewrapt en bewegwijzeringsborden gemaakt en gemonteerd. Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor allerlei producten en diensten.

0