Bewegwijzering Pirtek

Bewegwijzering Pirtek

Voor Pirtek hebben we deze bewegwijzering gemaakt. Deze zijn gemaakt van borden waarop we acrylox freeteksten hebben gelijmd, die full colour bedrukt zijn. Hierdoor krijgt u diepte. Bewegwijzering is erg belangrijk. Zo weten klanten, relaties en leveranciers u goed te vinden. Bij ons kunt u allerlei vormen van bewegwijzering laten maken, van een bewegwijzeringsbord tot een reclamezuil.

Allerlei soorten bewegwijzering

We kunnen ook bewegwijzering leveren voor in een pand. Hierbij moet u denken aan ziekenhuizen en gemeentehuizen, maar ook aan parkeergarages en bungalowparken. Zo hebben we de bewegwijzering van Wandelnetwerk Twente gemaakt. Ook hebben we borden gemaakt voor de parkeerplaats van de Javatoren. Op de pagina Bewegwijzering vindt u meer informatie. Ook kunt u bij onze medewerkers terecht als u vragen heeft of een opdracht wilt laten uitvoeren.

Over Pirtek

Pirtek is dé leverancier hydrauliekslangen en -leidingen in West-Europa. Het bedrijf heeft vestigingen Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Ook willen ze in Luxemburg vestigingen openen. Behalve 170 service centers verspreid door Europa heeft het bedrijf ook ruim 600 mobiele werkplaatsen. Daardoor kunnen ze – indien nodig – binnen een uur op locatie zijn. Op hun website vindt u meer informatie. Voor de vestiging in Almelo hebben we ook een balie gewrapt, een spandoek en textielframes gemaakt en opgehangen en ramen beplakt met folie en belettering.

0