Nieuw in ons assortiment: milieuvriendelijke spandoeken

 In Spandoeken, Uncategorized

Wij hebben nu ook milieuvriendelijke spandoeken in ons assortiment. Steeds meer mensen vinden duurzaamheid en milieu belangrijk. Daarom bieden wij nu ook een groen alternatief aan. In dit blog leest u er meer over.

Eco spandoeken vs gewone spandoeken

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen milieuvriendelijke spandoeken en gewone spandoeken. Ten eerste bevat het materiaal van milieuvriendelijke spandoeken geen pvc. Daarnaast is het materiaal volledig recyclebaar. Handig als u het spandoek niet meer nodig heeft. Bij onze eco spandoeken worden de randen genaaid in plaats van gelast. Bij onze gewone spandoeken kunt u meestal zelf kiezen hoe de randen worden afgewerkt.

Spandoek Indië

Materialen milieuvriendelijke spandoeken

Als u een milieuvriendelijk spandoek wilt, kunt u kiezen uit frontlit (twee diktes leverbaar) en meshdoek. Frontlit is een dicht doek. Meshdoek bevat kleine gaatjes. Het voordeel van meshdoek is dat de wind er door heen kan. Vandaar dat we dit type doek adviseren op winderige locaties. Ook als u een heel groot spandoek wilt, is meshdoek aan te raden omdat dat minder zwaar is. Onze spandoeken zijn leverbaar tot en met een breedte van 3,2 meter.

Waar zijn spandoeken geschikt voor?

Spandoeken kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Ze zijn ideaal als u tijdelijk reclame wilt maken. Is uw reclamecampagne afgelopen? Dan kunt u een spandoek zo weer verwijderen. Uiteraard is het ook mogelijk om het doek door onze monteurs te laten plaatsen en verwijderen. Spandoeken kunt u ook gebruiken als gevelreclame. Het voordeel van een spandoek aan de gevel is dat u gemakkelijk kunt wisselen van uitingen.

Anderen informeren met een spandoek

Met een spandoek kunt u ook informatie geven. Zo laat Het Erasmus, een middelbare school in Almelo, elk jaar spandoeken maken om de open dagen aan te kondigen. Nadertijd gaat het frame in opslag, voor de volgende open dagen. Een voordeel van spandoeken in vergelijking met andere reclame-uitingen is dat als u het tijdelijk niet nodig hebt het makkelijk te demonteren is en niet veel ruimte inneemt. Is de informatie op de het doek niet veranderd? Dan kunt u het later opnieuw gebruiken. En anders hoeft u alleen maar een nieuw doek te laten maken.

Spandoek Compressor Service Tecniek

Meerdere ophangsystemen mogelijk

Een spandoek kan geplaatst worden in een losstaand frame of met een frame dat aan een muur bevestigd is. Ook is het mogelijk om het frame weg te werken. Dat kan door het doek om het frame te spannen of te werken met een spansysteem dat is verborgen in het frame. De voordelen van de laatste methode zijn dat het doek een veel strakker uiterlijk krijgt en het wisselen van spandoeken nog sneller gaat. Dit systeem hebben we onder andere bij Compressor Service Techniek in Wierden geplaatst. U kunt bij ons ook een spandoek aanhanger huren.

Spandoeken Het Verzet Kraakt

Een of meerdere spandoeken laten maken

Wilt u een spandoek laten maken? Of heeft u een vraag? Neem contact met ons op via info@jazet.nl of 0546 – 53 95 54. Op de pagina Ons werk kunt u voorbeelden zien van spandoeken die wij gemaakt hebben.

Andere groene producten in ons assortiment

Behalve eco spandoeken hebben we ook milieuvriendelijke folie. Deze folie is onder andere geschikt voor op auto’s en ramen. In ons blog Ga voor groen met onze pvc-vrije folie leest u er meer over. Ook hebben we een aantal milieuvriendelijke stickers en in ons assortiment. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Of wat dacht u van een eco relatiegeschenk? Zo hebben we bijvoorbeeld een muts staat die gemaakt is van gerecycled polyester. Voor vragen over en het bestellen van relatiegeschenken kunt u bij Floris (0546 – 53 95 54) of Pascalle (06 -29 73 08 54) terecht. Of stuur een e-mail naar info@jazet.nl. Ons volledig assortiment kunt u hier vinden.

0
Header verkiezingsspandoeken