Duurzaam adverteren voor de verkiezingen met onze verkiezingsspandoeken

 In Spandoeken

Bij Jazet Sign & Print leveren we verkiezingsspandoeken die gerecycled kunnen worden, zodat we het milieu een handje helpen. Wij hebben de spandoeken die zijn gebruikt bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november vorig jaar opgehaald en naar het recyclingbedrijf gebracht. Dat bedrijf maakt er plaatmateriaal van voor de reclamewereld. Hoe duurzaam is dat.

Allerlei verkiezingen

Maar dat is nog niet alles! We ontwerpen en leveren spandoeken en frames voor gemeenten in heel Nederland, zodat ze deze kunnen gebruiken voor allerlei soorten verkiezingen. Of het nu gaat om de gemeenteraad, het waterschap, Eerste Kamer & provincie, de Tweede Kamer of zelfs de Europese Unie. Wij hebben alles in huis!

verkiezingsspandoeken

Zo werkt het

Hoe werkt het nou precies? Als een gemeente gebruikmaakt van onze service, leveren wij frames in een standaardmaat met handleiding. Die frames kunnen ze zelf plaatsen en verwijderen. Door te werken met een standaardmaat kunnen we niet alleen goedkoper produceren, maar kan elke gemeente de frames telkens opnieuw gebruiken bij elke verkiezing die ze organiseren. Slim én duurzaam dus.

Recyclebare spandoeken

Maar we bieden meer dan alleen frames! Gemeenten kunnen ook bij ons spandoeken bestellen, inclusief ontwerp. Na productie leveren wij de doeken aan de gemeente en zij plaatsen deze vervolgens zelf in de frames. Als een gemeente ook nieuwe frames nodig heeft, bezorgen wij die tegelijkertijd. Na de verkiezingen halen wij alle doeken op bij de gemeenten en brengen ze naar het recyclingbedrijf. Zo kan een gemeente op een goedkope en duurzame manier adverteren voor de verkiezingen.

verkiezingsspandoeken

Meld uw gemeente aan

Wil uw gemeente ook meedoen? Neem dan contact met ons op via info@jazet.nl of bel 0546 – 539 554. Laten we samen werken aan duurzaam adverteren voor de verkiezingen!

0