Kurken wand gemeente Almelo

Deze kurken wand is een van de speciale projecten die we bij Jazet Sign & Print hebben gedaan. het concept en ontwerp is gerealisserd door ‘DeNK. creatieve vrijdenkers‘. Deze wand hebben we aangebracht voor de gemeente Almelo. Het kurk is voorzien van een uv-print. Omdat je er posters en dergelijke op kunt prikken, is het leuke manier om met elkaar communiceren.

Voordelen van een kurken wand

Wandkurk heeft verschillende voordelen. Het is een natuurlijk product, dat gemaakt wordt van de schors van kurkeik. Het houdt trillingen tegen en is geluiddempend. Kurk verbetert daardoor de akoestiek in een ruimte. Ook is het isolerend. Het materiaal is waterbestendig en onderhoudsvrij. Daardoor kun je het in allerlei ruimtes gebruiken, ook in bijvoorbeeld badkamers en sauna’s.

Natuurlijke uitstraling of juist bedrukt

Als je een wand laat bekleden met kurk kun je gaan voor een natuurlijke uitstraling gaan. Dan laat je het materiaal onbedrukt. Of je kunt het laten bedrukken zoals wij in dit geval hebben gedaan. Je kunt er allerlei designs op laten maken. Daarom is het materiaal niet alleen geschikt als prikbord, maar kun je het ook gebruiken in plaats van behang of verf.

Verschillende mogelijkheden van kurk

Kurk kun je afwerken met een vernis. Dit is bijvoorbeeld handig als je kurken tegels hebt gebruikt. Met vernis maak je de naden dicht. Overigens is kurk ook verkrijgbaar op rol. Kurk kun je trouwens ook op de vloer leggen.

Wandkurk bestellen of meer info?

Wil je ook een kurken wand? Of wil je meer informatie. Stuur een e-mail naar info@jazet.nl of bel 0546 – 53 95 54. Indien gewenst kunnen wij de kurk ook voor je aanbrengen.

0