Leuke zomerartikelen + speciale zomeractie

 In Beursproducten

We hebben al lekker van het mooie weer kunnen genieten en inmiddels is de zomer officieel begonnen. Wij hebben verschillende artikelen op een rij gezet die leuk zijn voor deze zomer. Ook hebben we een speciale zomeractie, waarbij u zelf een zomerset kan samenstellen. Deze artikelen en de zomerset zijn leuk om weg te geven aan uw klanten, relaties en/of medewerkers.

Wel of niet op vakantie?

Inmiddels is het weer mogelijk om op vakantie te gaan naar bepaalde landen. Toch zullen veel mensen vanwege het coronavirus ook kiezen voor een vakantie in eigen land of lekker thuisblijven. Wat u ook gaat doen, wij hebben verschillende artikelen geselecteerd die goed passen bij de zomer, zoals zonnebrillen en koeltassen en een koelbox. Ook hebben we reistassen en action cams.

zonnebrilkoeltaskoelboxreistasaction cam

Artikelen voor een dagje uit

Gezellig picknicken? Daarvoor hebben wij onder andere speciale picknickmanden en picknickkleden, reisbestek en saladeboxen. Liever een dagje naar het strand? Dan zijn onze zonnebrandcrèmes, sneldrogende handdoeken, waterdichte smartphonetasjes, waterdichte tassen, petjes en drijvende brillenband een uitkomst. Voor kinderen hebben we allerlei speelgoed, zoals frisbees, een opblaasbare eenhoorn, een zomerspelset en een beach tennisset. Voor mensen die er liever met de fiets op uit trekken, hebben we leuke zadelhoezen.

picknickmandpicknickkleedreisbesteksaladeboxsneldrogende handdoekfrisbeeopblaasbare eenhoornzomersspelset

Blijft u liever thuis?

Ook voor de thuisblijvers hebben wij allerlei leuke producten, zoals een barbecue, barbecuesets en barbecue-aanstekers. Of wat dacht u van draagbare mini ventilators. Voor de regenachtige dagen hebben we onder andere kleurboeken, kleurpotloden, jojo’s, bellenblazen en een 5-in-1 spellenset. Leuk voor mensen die kinderen hebben.

barbecuebarbecue setbarbecue aanstekermini ventilatorkleurboekenkleurpotlodenjojobellenblaasspellenset

Wat houdt de zomeractie in?

Naast deze losse artikelen kunt u ook een speciale zomerset samenstellen. Allereerst kiest u de verpakking. Dit kan een koeltas, picknickmand of kartonnen doos zijn. Vervolgens kiest u welke artikelen u in deze set wilt doen. Op het bestelformulier zomerset staan een aantal artikelen waaruit u kunt kiezen. Daarnaast kunt u één artikel naar keuze toevoegen. Dit kan een van de extra artikelen zijn die op het bestelformulier staan. Ook kunt u een product uit onze selectie zomerartikelen of gehele assortiment kiezen. Let op! Als u een product uit onze selectie zomerartikelen of gehele assortiment kiest, moet het artikelnummer met LT beginnen om aan deze zomerset toegevoegd te kunnen worden.

zomerset

Een of meerdere zomersets bestellen

Wilt u een of meerdere zomersets bestellen? Print het bestelformulier zomerset uit, vul het in en stuur dit via de mail naar info@jazet.nl. Uiteraard kunt u het ook via de post sturen. Ons adres is Bedrijvenpark Twente 425, 7602 KM Almelo. Via ons e-mailadres kunt u ook contact opnemen als u meer informatie wilt. De zomersets kunnen op een adres worden afgeleverd of op verschillende adressen. Dit is handig als u vanwege het coronavirus niet in staat bent zelf de zomerset cadeau te geven aan uw klanten, relaties en/of medewerkers. Standaard worden de zomersets en de gekozen artikelen bedrukt met een kleur. Wilt u een meerkleurendruk? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw wensen ontvangt u een offerte en voorbeeld van uw bedrukking.

Een of meerdere zomerartikelen bestellen

Een overzicht van al onze zomerartikelen kunt u op onze website vinden. Daar kunt u ze ook meteen bestellen. Voor vragen en meer informatie kunt u mailen naar info@jazet.nl of tijdens kantooruren bellen naar 0546 – 53 95 54. Uiteraard verkopen we ook corona preventie artikelen, zoals mondkapjes en handgel. Producten die niet mogen ontbreken in de koffer als u op vakantie gaat. Ook hebben we speciale coronasets. Dat zijn tasjes waarin allerlei handige producten inzitten, zoals handgel, zonnebrand, zonnebril, mondkapjes, et cetera.

mondkapjehandgelcorona vakantieset

 

 

0