Trends en ontwikkelingen carwrapping

 In Carwrapping

Voor al uw carwrapping kunt u terecht bij Jazet Sign & Print. Wij hebben hiervan verschillende voorbeelden op onze website staan. Hierbij kunt u denken aan chromedelete, volledige  autowrap of een gedeeltelijke autowrap. Auto wrappen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Maar wat zijn nu de actuele trends en ontwikkelingen rondom carwrapping?

Chromedelete

Chromedelete wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt voor personenauto’s. Een chrome delete houdt in dat de chrome delen van een auto worden gewrapt in folie. Dit zijn bijvoorbeeld de grill, raamlijsten en dakdragers. Hierin is keuze uit matte of glanzende folie. Meestal is dit zwart. Wij hebben dit bij verschillende personenauto’s toegepast, zoals bij deze BMW en Tesla. Bij nieuwe auto’s is tegenwoordig chrome delete meestal niet nodig, omdat dit al zo uit de fabriek komt. Wij raden chromedelete aan omdat het een hele andere uitstraling geeft aan uw auto. Het is een kleine verandering met een groot effect. Hieronder ziet u twee foto’s. De linker is voor een chrome delete. De rechter is na een chrome delete.

BMW voor chrome delete    BMW na chrome delete

Gehele auto wrappen

Een van de trends op het gebied van carwrapping is het wrappen van de hele auto. Bij Jazet Sign & Print zien wij dat dit vooral voor personenauto’s geldt. De voornaamste reden dat consumenten hun auto wrappen is omdat ze de kleur van hun auto niet mooi vinden. Wij gebruiken hiervoor 3M folie. Dit is folie wat beter vervormbaar is en gemakkelijker is om aan te brengen. Ook gebruiken wij Avery Dennison. Dit zijn custom made kleuren. Er is bij ons veel keus in kleuren. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan honderd standaardkleuren. Hiernaast is het mogelijk om kleuren in uw huisstijl te printen met onze nieuwe kleurenprinter. Ook kunt u nog kiezen uit verschillende soorten autowraps. Dit zijn mat, glans, effen, metallic, colorflow (foto links) en texture (foto rechts). Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze soorten autowraps.

Dakwrap Audi    Texture wrap KEG

Gedeeltelijke auto wrap

Bedrijven kiezen de laatste jaren steeds meer voor een gedeeltelijke auto wrap. Een voorbeeld hiervan is Leus Verkeersschool. Er wordt gekozen voor een gedeeltelijke autowrap omdat een bedrijf het vooral belangrijk vindt dat de reclame van het bedrijf erop staat. De tekst die er op staat, hoeft hierbij niet over de hele auto. Dit scheelt ook in de kosten vergeleken met een volledige autowrap. Wilt u uw auto wrappen? De kosten variëren afhankelijk van uw wensen. Neem contact met ons op voor een offerte.

Carwrap lesauto's Leus Verkeersschool

Onderhoud

Een volledige autowrap gaat gemiddeld vijf jaar mee. Het is wel erg belangrijk dat de folie goed wordt onderhouden. Het is beter om uw auto met de hand te wassen. Gebruik daarbij een zachte spons of doek. Wilt u uw auto alsnog met een hogedrukreiniger schoonmaken? Zorg er dan voor dat u genoeg afstand bewaart en dat de temperatuur niet boven de zestig graden uitkomt. Ook is het belangrijk dat u uw auto na het wassen goed afspoelt met schoon water zodat er geen zeepresten op het voertuig achterblijven.

Informatie carwrap

Wilt u meer informatie over carwrapping? Dat vindt u op de pagina Carwrapping. Wilt u een afspraak maken voor autowrapping? Onze medewerkers staan van 08.00 tot 17.00 voor u klaar. Meer voorbeelden van autowrapping en chrome delete vindt u bij Ons werk.

0
Carwrap TST