Spandoeken Leger Des Heils
Spandoek leger des heils

Spandoeken Leger des Heils

Voor een van de locaties van het Leger des Heils hebben we het spandoek gemaakt met de slogan ‘Samenleven doe je dus niet alleen’. Dit doek is gemaakt van frontlit (pvc). Dit is een stevig doek, wat toch niet te duur is. Frontlit is geschikt voor binnen en buiten. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het brandvertragend is. Ook kan het in hoge resolutie beprint worden, waardoor teksten ook vanaf een afstand goed te lezen zijn. Het spandoek zit in een buizenframe, dat weer aan de muur is bevestigd.

Andere spandoek

Het spandoek over de Dutch Homeless Cup (DHC) hebben we gemaakt voor het hoofdkantoor in Almere. De DHC is een straatvoetbaltoernooi voor dak- en thuislozen, dat in verschillende landen wordt gehouden. In Nederland werd het voor het eerst in 2003 georganiseerd. Het doel is een vuist maken tegen de dak- en thuislozenproblematiek in Nederland.

Meshdoek in plaats van frontlit

Dit spandoek is gemaakt van meshdoek. Dit materiaal bevat kleine gaatjes. Het wordt meestal gebruikt op locaties waar u veel te maken heeft met wind. In dit geval hebben we voor dit materiaal gekozen, omdat dit een heel groot doek is en het te zwaar zou worden als we frontlit hadden gebruikt. Wilt u ook een of meerdere spandoeken laten maken? Neem contact met ons op.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils bestaat al meer dan honderd jaar en biedt allerlei soorten zorg. Zo helpen ze daklozen en verslaafden. Bieden ze hulp bij de opvoeding van kinderen. Ook ondersteunen ze mensen bij het vinden van werk of andere zinvolle daginvulling. Voor het Leger des Heils hebben we meer werkzaamheden verricht. Zo hebben we een gevelreclame gemaakt en opgehangen, een verschillende auto’s gewrapt, een vrachtwagen beletterd en een bord met foto’s gemaakt en nogmaals spandoeken gemaakt en opgehangen.

0